Нерядко, изборът от бебешки колички поставя родителите на бебетата и малките деца в една особено неприятна ситуация. Говорим именно за момента, в който се налага да бъде направен избор между сигурността от една страна, и финансовата достъпност от друга.

Швейцарският бранд Zizito се появява на българския пазар с намерението да сложи край на тази немислима дилема. Техният продуктов каталог предлага широка гама от бебешки возила, които са сигурни, стабилни и защитени, като същевременно поддържат пазарна цена, която е абсолютно приемлива и адекватна на стандарта на живот в България.

Моделът THERY е поредното интелигентно предложение, което предлага на родителите достъпен лукс със швейцарско качество - комбинация, която е революционна както за българския, така и за европейския пазар.

 Дизайн и технически характеристики на детската количка THERY

THERY е лека лятна количка, подходяща за бебета около и над шестмесечна възраст. Тя има фина, но изключително здрава алуминиева рамка, която може да издържи теглото на малко дете до 15 килограма. Според индивидуалните физически характеристики на детето, това тегло може да отговаря на възраст от две до четири години.

Избирайки THERY, вие ще осигурите на себе си и детето си още няколко изключително важни предимства, касаещи удобството и безопасността, като например:

  • Свободно регулиране на седалката и опората за гърба, така че количката да бъде еднакво удобна както за активна разходка, така и за лека дрямка на открито.
  • 5-точково заключване на предпазните колани, гарантиращо най-високо ниво на обезопасяване, независимо от теглото и височината на детето.
  • Подвижно удължение за крачетата, позволяващо няколко опции за позициониране, според нуждите и предпочитанията на детето.
  • Удобна поставка за крачета, подходяща за използване от бебета, които вече ходят и имат нужда от подходяща повърхност за подпиране с обувки.
  • Плътен сенник от качествени материи, които не предизвикват допълнително запарване и осигуряват надеждна защита от силните слънчеви лъчи.
  • Отстраняем предпазен борд, който осигурява допълнителна защита при возенето на най-малките и може лесно да се премахне, когато вече не е необходим.
  • Сигурни и надеждни спирачки, с които детето ви ще е в пълна безопасност, докато количката е в статично положение.
  • Малки гуми от мека EVA пяна, които са както перфектни за градско возене, така и достатъчно издръжливи, за да се справят с по-неравни и тежки терени.

В официално потвърждение на всичко казано дотук, детската количка THERY на Zizito притежава сертификат за безопасност от SGS Швейцария - водеща световна компания за проверка, тестване и сертифициране на продукти.

Не на последно място, детските колички THERY се предлагат в два различни цветови дизайна, всеки от който съчетава по отличен начин стил и универсалност. Вие можете да изберете между елегантното тъмно сиво, плавно преливащо в черната рамка и по-смелото тъмно лилаво, което контрастира върху основата на количката, създавайки един малко по-разчупен вид.

Допълнителни екстри на детската количка THERY

Zizito е марка, която вярва в голямото значение на малките детайли. Ето защо детските колички THERY са оборудвани с някои допълнителни удобства, които да направят изживяването още по-приятно - както за детето, така и за неговите родители.

На първо място, това е дишащата материя на седалката, която позволява на кожата да се проветрява и по този начин предпазва от претопляне, кожни раздразнения и алергизиране на средата.

Количката има също така и просторен кош за съхранение на багаж, който може съвсем успешно да бъде използван както като заместител на чантата за количка, така и за допълнително пространство за пренасяне на играчки и покупки по време на разходка.

С грижа към родителите, Zizito оборудват модела и с удобен държач за чаши, в който можете без проблем да сложите бебешкото шише, стандартна бутилка с минерална вода или друга освежаваща напитка.

Последно, но не и по важност - детските колички THERY имат система за сгъване с една ръка, която представлява безценно удобсто както по време на път, така и за ежедневното съхранение на количката в домове с по-ограничено пространство.

Комбинирайки комфорт, безопасност, достъпност и швейцарски стандарт, вие можете да направите живота си по-лесен и по-сигурен, с помощта на една единствена практична покупка.


Съдържанието е предоставено от Zizito.