Значи приемаме, че ще празнуваш Деня на свети Патрик, ако ирландците отбележат 3 март, нали така? Е, това не само е факт, но вече и традиция, която се случи за пореден път. И ако предни години поздравленията пристигаха от дестилерията на Jameson в Дъблин, то преди седмица честитките валяха на чист български от всички краища на континента под формата на наздравици с развети български знамена от посланиците на бранда в десетки европейски държави. Наистина задължаваща покана да върнем жеста и отпразнуваме най-ирландския ден в годината, но как да се случи това, след като няма да има нито един отворен бар?

снимка: Jameson

Jameson са помислили и за това... и те канят в единствения по рода си виртуален бар на Jameson. Партито започва на 17 март точно в 20:00 с ексклузивно LIVE издание на Пощенска кутия за приказки с истории, посветени на Ирландия и уискито. От 21:00 сцената в бара ще бъде във владение на Остава, които ще изпълнят някои от най-големите си хитове, а след това и на 100 Кила и неговия специален сет. В 22:00 събитието ще приключи с томбола, на която ще бъдат изтеглени и специалните празнични награди - един чисто нов и ирландско зелен iPhone 12, 2 броя Apple Smart Watch и три персонални шаржа от професионален карикатурист.

снимка: Jameson

За да се включиш в партито и томболата, ти трябва бърза и безплатна регистрация тук, така че не губи време и запази мястото си в страхотния виртуален Jameson бар. А ако нямаш търпение до вечерта, барът ще отвори още по обяд, за да се подготвиш за купона с истории за Jameson, ирландската култура и деня, на който всички стават ирландци. Ще имаш възможност и да разгледаш виртуалния музей на Jameson, да видиш сешън на уиски тейстинг и да се включиш в празничния куиз с инстантни награди. Ще се видим там!

 

* съдържание на Jameson