Сердика Център дава възможност на своите посетители да прекарат още по-забавно времето си в мола, съчетавайки две от най-любимите си активности - шопинг и игри. Само в периода 18 - 27 февруари посетителите имат възможност да зарадват себе си, близките и половинките си, като се впуснат в забавно приключение в търговския център. Всеки, който е пазарувал за определена стойност от магазините на Сердика Център ще получи правото на достъп до зоната за игри напълно безплатно, където ще може и да спечели страхотни награди, сред които и ваучери за пазаруване.

Едни от първите посетители на специалния кът бяха Елизабет и Стратимир от популярното предаване "Игри на Волята". Двамата спортисти отново се изправиха един срещу друг на арената, този път обаче - тази на аркадните игри. В оспорван мач по джага Стратимир победи Елизабет, но след това кавалерски и направи специален подарък от Gift Box-а, който спечели за нея. Двубоят не свърши дотук и двамата се впуснаха в нова надпревара по въздушен хокей, по време на която надмощие получи този път Елизабет.

снимка: Serdika center

Забавното преживяване очаква всички посетители, които покажат касова бележка или набор от такива на стойност минимум 50 лева, с които ще получат достъп до игрите Хокей, Air Pong table, Robin Hood arbalet или мини джага. Всеки клиент, който иска да сподели преживяването със свой близък може да направи това без да се налага да регистрира допълнителна бележка. За игрите Gift Box и Снайпер пък посетителите трябва да регистрират касова бележка на стойност над 80 лева, но на тях могат да спечелят и ваучер за пазаруване на стойност от 20 или 50 лв. Всеки, регистрирал се в зоната за игри, участва и в томбола за голямата награда в края на кампанията - ваучери за пазаруване на стойност 300 лв.

Всеки дошъл на шопинг може да направи своето посещение в Сердика Център още по-незабравимо, като посети и най-новите обекти, които отвориха врати наскоро. Първият в България тематичен магазин за спортни стоки GRID предлага широк набор от спортни марки и артикули и очаква всички фенове на спорта. За всички, които искат да направят подарък на себе си или свой близък, могат да избират от най-новия магазин за мода на Guess, изискания магазин за бижута ASSOS или най-новия парфюмериен магазин на Arabian"s Secret. След дълъг ден на игри и пазаруване посетителите могат да посетят и новия и ексклузивен Bao Bar, където ги очаква разнообразие от азиатски ястия, бао хлебчета и специално разработени рецепти от шеф Божана Кацарова.

снимка: Serdika center

Зоната за игри е отворена за посетители от 15:00 - 19:00 часа в делнични дни и от 12:00 - 20:00 ч. през уикенда. Повече информация за кампанията и пълните правила на играта можете да видите на сайта на Сердика Център и във Facebook. Ела, пазарувай и играй!

 

* съдържание на Serdika center