Съвременният мъж е подложен на голяма динамика в ежедневието си - както в работна среда, така и в организацията на личните си дела. За да успее с многобройните си ангажименти за деня, които обикновено са с етикет "спешно", се подлага на голямо напрежение, свързано с концентрация на вниманието, интензивна комуникация и недостиг на времеви ресурс. В края на деня енергията му е изчерпана и умората взема превес пред удоволствията, включително и в интимната сфера. Сред най-неприятните ефекти е загубата на ерекция - болезнено изживяване и за двамата партньори. Естествено, повече за мъжа. Страхът от неуспех е обичайната реакция в следващите контакти и затова е важно бързо да го преодолее, за да не попадне в омагьосания кръг на повтарящите се "засечки". Време за почивка, витамини, укрепване на съня, спорт са препоръчителни мерки за справяне с психологическия фактор в сексуалните нарушения.

Когато нарушенията са от физиологичен характер - проблеми на съдовата система, ендокринни и хормонални нарушения, възпаления в областта на малкия таз (простатит, уретрит), страничен ефект от прием на медикаменти е наложителна консултация с специалист в областта на сексуалната медицина. Диабет, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания увреждат трайно съдовете в организма, логично и в областта на таза и половия член, с което възпрепятстват механизма на ерекцията. За да може да се втвърди половия член, е необходим приток на кръв през мрежата от съдове. Когато те са редуцирани, кръвотокът се влошава, а с него и потентността .

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ В ЛЕЙЗЪР МЕД - СОФИЯ И ВАРНА изгражда нови кръвоносни съдове в половата област и възстановява еректилната функция без инвазия и без медикаменти. Използва специфични вълни, които засилват кръвоснабдяването и микроциркулацията, организмът отделя растежни фактори и активира естествения процес неоангиогенеза - формиране на нови съдове, водещ до усилване на кръвотока. Средно се провеждат 6 процедури - бързи, безболезнени и без да нарушават обичайния начин на живот. След тях мъжът си връща чувството на увереност в интимните моменти, повлияващо и силата на удоволствието.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg