Новата година идва с много надежди и с добре познатите обещания, които си даваме сами на себе си всеки път. Най-честите сред тях са: да започна да се храня по-здравословно, да спортувам повече, да имам повече време за близките си, да започна да готвя още по-хубаво за семейство си, да имам повече време за себе си.

И макар за част от тях да забравяме още след първия месец, на други посвещаваме много повече време и старание. Хубавото, когато човек има цел, е да има и добър помощник за постигането ѝ. А такъв вече повече от 20 години е любимият ни магазин BILLA, който винаги ни предлага богатото разнообразие от любими продукти и който можем да посетим в нашия район.

На него можем да разчитаме, когато искаме да направим отличен избор при пазаруването, когато искаме да приготвим любимото ястие за децата, когато ни чакат с топъл и пресен хляб вкъщи, когато трябва да се погрижим за себе си, когато искаме да зарадваме любимия си човек с вкусна вечеря и бутилка хубаво вино. А щом видим и спестената сума в края на касовия бон, това ни прави още по-доволни и решени отново да се върнем в BILLA.

Снимка: iStock by Getty Images

Ако едно от новогодишните ни решения е да се опитваме да спестим повече, то задължително трябва да се снабдим и с новата BILLA Card, която ни дава достъп до над 1000 продукта на трайно ниска цена. Още по-лесно и удобно е, когато имаме BILLA Card приложение в телефона ни. Така не можем да я изгубим или забравим и е винаги с нас, когато ни потрябва.

Настоящата пандемична обстановка ни постави обаче и пред нови предизвикателства. Пазаруването сякаш изгуби от своя чар и намали вълнението при покупката на онова, което ни се иска. Сега трябва да се съобразяваме със строгите хигиенни правила, с поставянето на маски, с постоянното дезинфекциране на ръцете и продуктите. Но и в това отношение можем да разчитаме на BILLA, тъй като магазините от веригата осигуряват сигурно, спокойно и приятно пазаруване за клиентите си.

Наред с всичко това BILLA ни предлага богато разнообразие от продукти на все по-достъпни цени. Настоящата непредвидима ситуация ни кара да бъдем все по-внимателни какво и на каква цена купуваме. BILLA вижда и има предвид всичко това, и се съобразява с нуждите и възможностите на клиентите си.

За осъществяването на новогодишните ни обещания, за домашния уют, за топлите вечери зимата край трапезата, за летните партита под звездите, за зеленчуците, с които правиш любимата си салата, за любимото сирене, което си отива както със салатата, така и с предпочитаното вино, за онази бутилка вино, която нямаш търпение да отвориш с приятели или с любимия човек... За всичко това и за много повече - BILLA е до теб!

"В BILLA вярваме, че всеки заслужава качество на добра цена".

Материалът съдържа продуктово позициониране