Nike Outlet в София кани всички свои фенове на марката да отпразнуват 2-рия рожден ден на магазина, който се намира на бул. Околовръстен път 265, Младост 4. На 17, 18 и 19-ти март Nike Outlet празнува и подарява експлозивна отстъпка до 70%* на избрани артикули. Очаква те широка гама от продукти и всичко необходимо, обувки и облекло за бягане и тренировки, баскетбол екипировка, детски стоки и лайфстайл модели.

Снимка: Nike

Любимите ти Nike продукти ще бъдат със специални допълнителни намаления до 70%* цял уикенд. Следи най-новите тенденции от Nike в България и официалния им дистрибутор за страната СПОРТ ТАЙМ ЕУ ЕООД в Instagram. Там ще намериш и всички изненади във връзка с рождения ден на първия Outlet на Nike.

Снимка: Nike

Посети Nike Outlet този уикенд от 17-ти до 19-ти март и открий новите си спортни и лайфстайл попадения от ПРОЛЕТНАТА колекция.

Официалният дистрибутор на NIKE за България е СПОРТ ТАЙМ ЕУ ЕООД. На територията на страната до момента компанията има магазини в 4 града - София, Пловдив и Варна.

Nike Outlet те очаква на бул. Околовръстен път 265, Младост 4 в София, където на повече от 500 кв.м търговска площ можеш да откриеш над 3000 различни топ продукта на Nike.


 *на избрани продукти

** съдържание на Nike