Всеки мечтае за добри възможности и за късмет в нужното време. Дали обаче разпознаваме шанса, когато го получим? Защото добрите възможности не винаги идват на бял кон или опаковани със златна панделка. Понякога са на една ръка или на един клик разстояние и единственото, което е необходимо е само да сканираме Lidl Plus картата на касата в магазина.

Точно такъв шанс дава играта Купон+, от която може да се възползва всеки потребител на приложението. От 8 ноември до края на тази седмица клиентите трупат суми при всяка покупка, независимо какво пазаруват. А заедно с това, докато участват в играта, може да се възползват и от останалите интересни и изгодни оферти в Lidl Plus.

Купони с награди по избор за всяко ниво

Играта включва четири нива, всяко от които носи награди по избор само срещу една стотинка за закупилите продукти от всички категории, без значение дали клиентите пазаруват хранителни или нехранителни продукти.

Първото ниво е при достигане на сумата от 60 лв. Само срещу 1 ст. клиентите могат да получат по избор един продукт - геврек със сусамова поръска, ябълков или портокалов сок Solevita.

Второто ниво е при покупки за общо 100 лв., като тук изборът е между три вкуса чипс и любимия на малки и големи Kinder Bueno.

Третото ниво е достигнато при натрупана сума общо 160 лв. и носи продукт по избор за 1 стотинка - печени солени бадеми Alesto или гофрети Sondey.

Играта приключва с четвърто ниво и достигане на сумата от 260 лв, с което клиентите получават Купон+ за 5% отстъпка от следващата си покупка. Ако сумата от пазара на потребителя е над 100 лв., отстъпката се начислява върху 100 лв.

А ето и още няколко актуални предложения от Lidl, с които всяко домакинство печели удобство в кухнята.

Блендер Silvercrest - от натрошаване на лед, до приготвяне на шейкове и бързо решение за бебешка храна, може да бъде намерен във веригата на атрактивната цена от 55 лв. в три актуални цвята - нежно розово, мента и благородно сиво.

Led смесител Livorno - свети в три различни цвята спрямо температурата на водата и няма нужда от батерии. Наличен е до неделя, на цена 65.99 лв.

Фритюрник с горещ въздух Silvercrest - само в събота, 4 декември на цена 129,99 лв. Незаменим помощник в кухнята, с който пърженето е без допълнително масло или мазнина.

А вие може да се вдъхновите за още интересни находки с актуалните седмични предложения в електронната брошура или в приложението Lidl Plus.

Повече информация за Купон+ и пълните условия, може да се открият на: www.lidl.bg/couponplus.


Материалът е предоставен от Лидл България.