Май е месецът, в който празниците са ежедневие, а поканите за весели събирания с близки и приятели, купони на открито и не на последно място абитуриентските балове са част от графика.

Всички ние - момичетата на 18, 28, 38, 48, 58 и на 108 години, искаме да изглеждаме свежи и привлекателни всяка според собствените си виждания. И когато най-добрата ти приятелка ти каже: "Какво става? Струваш ми се уморена и изнервена?" Това е последното нещо, което ти се иска да чуеш.

Започваш да прехвърляш в ума си защо изглеждаш така в очите на другите и се питаш дали е заради ученето за кандидатстудентските изпити, натоварения график, стреса, диетата, която пробва, но така и не те накара да се чувстваш по-добре в своята кожа или нещо съвсем друго.

Често наистина не успяваме да си обясним какво точно не е наред. И тогава може би е моментът, в който трябва да обърнем внимание на хормоните си. Те са тези, които могат да ни накарат да летим и да се харесваме всеки път, когато минем покрай огледалото или да ни сринат, без каквато и да е външна причина за това.

Те са тези, които управляват настроенията ни в дните преди менструация. Те са виновниците за целулита, който ни преследва от тийнейджърските години или сме добили след първата бременност и така и не успяваме да се отървем от него. Те са и тези, заради които менопаузата се превръща в истински бич за някои дами и тези, които постепенно дават път на остеопорозата в по-напреднала възраст.

За нас, жените, хормоните са много важни и затова трябва да се погрижим те да са добре, за да сме щастливи ние. Това, което се случва вътре в нас, е огледалото на начина, по който изглеждаме външно.

Женските хормони естроген и прогестерон трябва да бъдат в хармоничен баланс, за да се чувстваме добре. Прекомерното присъствие на единия хормон, ощетява секретирането на другия. Хормоналният дисбаланс води до редица проблеми като предменструален синдром, нередовен или болезнен цикъл, проблеми със забременяването, тежка менопауза, проблеми с жлезите, напълняване и следователно метаболитен синдром, както и други директно и индирекнто засегнати от хормоните състояния.

Може това да ви звучи плашещо и дори страшно, но е важно да го знаем и да намерим начин да поддържаме баланса. Най-добре е това да се случва по естествен път или с максимално натурални средства. Ето защо решението е Лейди Хармония. Продуктът съдържа комплекс от натурални екстракти и микроелементи, предназначен само за жени. Влияе благоприятно на хормоналния баланс, костната плътност, пречистването от токсини и други вредни вещества. Няма начин да не забележите благотворното му влияние върху кожата, косата и ноктите. Кожата, която е най-големият орган в нашето тяло, видимо подобрява състоянието си, особено при наличието на бръчки и целулит. И не на последно място - подобрява настроението.

Ето какво съдържа Лейди Хармония - екстракти от центела азиатика (или азиатска центела), репей, гроздово семе екстракт, агнус кастус (аврамово дърво), органичен селен, растителен Витамин D3.

Е, момичета от всички възрасти, време е да си осигурим естествена грижа, за да се харесваме на себе си и на околните. Добрата новина е, че опаковката на Лейди Хармония стига за месец и няма да се налага да мислим за следващата по-често, отколкото за месечния си цикъл.