Във връзка с премиерата на новия смарт часовник Huawei Watch GT Runner, специално ориентиран към любителите на един от най-популярните спортове - бягането, Huawei организира отворено за всички събитие на 9 април (събота), от 11 часа, на стадиона на Националната спортна академия "Васил Левски" (НСА в Студентски град). Специален гост и основен участник в събитието ще бъде една от най-обичаните спортни звезди и символ на бягането в България- Ивет Лалова.

Идеята на Huawei Spring Run е всички заедно да посрещнем пролетта с пожелание за здраве, по-добра физическа форма, повече движение и спорт в ежедневието. Бягането е един от най-достъпните спортове и никога не е късно да започнем. И Watch GT Runner, и Ивет Лалова, заедно и поотделно, са истинско вдъхновение за това.

В рамките на събитието, отворено за фенове на Ивет, спорта и Huawei от всички възрасти, ще научите най-важните отличителни черти на Watch GT Runner, както и тънкости за бягането, споделени от самата Ивет Лалова. Тя ще сподели личен опит и идеи как да започнем, как да тренираме според формата си, и колко е важна не само правилната тренировка, а и следенето на резултатите от нея, включително показателите на организма, дългосрочния прогрес и много други. Всички участници могат да се включат в общата дискусия, а след това ще имат възможност и за лична среща с Ивет Лалова в Meet&Greet зона, където могат да получат личен съвет, усмивка и разбира се - автограф.

Междувременно всички участници ще могат да разгледат новите смарт часовници под звуците на приятна музика, и с леко подкрепление с храни и напитки.

снимка: Huawei

Накрая всеки, който желае, може да направи обиколка на стадиона, водена от Ивет Лалова, разбира се с багане. И също така всеки, посетил събитието, може да участва в томбола за един Huawei Watch GT Runner, изтеглен от Ивет Лалова.

Huawei Watch GT Runner е първият смарт часовник на компанията, ориентиран към любителско и професионално бягане. По естествен начин той влиза в ролята на интелигентен асистент и личен треньор. Поддържа динамично следене на пулса и кислородното насищане на кръвта и проследява траекторията на бягане с изключителна точност. Освен мощният хардуер, подобрените сензори, дългият до 2 седмици живот на батерията и изключително ниското тегло и ергономични матриали, сред отличителните черти на часовника са следенето на потенциала за бягане - Running Ability Index (RAI), и тренировъчния план Periodical Science Training Programme. Running Ability Index (RAI) дава възможност на потребителите обективно да преценят нивото на подготовката си, например за състезания и маратони. На база на него и на тренировъчното натоварване, заложено в основата на индивидуалната програма (Individual Periodical Science Training Programme), всеки бегач може да постигне максимума в преследване на целите си.

Повече информация може да откриете на https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt-runner/

Новини за събитието HUAWEI Spring Run с Ивет Лалова можете са следите и във Facebook събитието на адрес https://www.facebook.com/events/5082947861743650, а Ивет Лалова и Huawei ви очакват на 9 април (събота) от 11 часа на стадиона на Национална Спортна академия "Васил Левски" в Студентски град.

 

* съдържание на Huawei