Интерактивните детски кухни са едно от най-любимите забавления както на момиченца, така и на момченца около и над тригодишна възраст. Те развиват въображението, стимулират фината моторика и обогатяват знанията за заобикалящия ни свят: и всичко това по време на едно тихо, мирно, спокойно и абсолютно безопасно забавление.

Звучи Ви твърде хубаво, за да е истина? С интерактивната детска кухня на ZIZITO Швейцария, това е само началото.

Богат асортимент от аксесоари

Първото правило при избора на детска кухня гласи: "Колкото повече, толкова повече".

Интерактивният детски център за малки готвачи на ZIZITO Швейцария има над тридесет отделни аксесоари, сред които ще намерите:

  • Кухненски уреди: котлон, фурна, мивка, чайник, тостер и др.
  • Кухненски принадлежности: поставка за чинии, съдове, прибори за готвене и хранене;
  • Хранителни продукти: плодове, зеленчуци, сосове и гарнитури.

Резултатът? Десетки начини детето Ви да се забавлява, докато се учи на базови неща за кулинарията, етикета, безопасността и полезните свойства на различните храни.

Уникални интерактивни елементи

Второто правило при избора на детска кухня? То също е много просто: "Колкото по-реалистично, толкова по-добре". Освен супер детайлния и близък до действителността дизайн, кухнята на ZIZITO Швейцария разполага с няколко уникални интерактивни елемента, които създават изцяло ново ниво на резлизъм, а именно:

  • Светещ котлон с ръчно активиране;
  • Фурна със звукова сигнализация;
  • Чайник, който произвежда мъгла, симулираща кипене на вода.

Всичко това се захранва единствено с помощта на 3 броя стандартни AA батерии: един безопасен, енергоспестяващ и супер удобен начин да гарантирате незабравимото изкарване на своето дете.

Издръжливост и безопасност

След като сте взели предвид изискванията на детето си, време е да се върнете в гледната си точка на родител: практична, предвидлива и грижовна. В тази връзка, интерактивната кухня на ZIZITO комбинира по перфектен начин както дълготрайност с достъпна цена, така и забавление с пълна безопасност.

Тя е изработена от твърда и издръжлива пластмаса, която е устойчива на висока тежест, удари, надрасквания и повърхностни повреди. Компактните й размери от 87 х 64 х 29 см я правят подходяща за инсталиране във всякакъв вид пространства: от всекидневната до детската стая, независимо от техните параметри.

Швейцарските стандарти за качество и безопасност на дизайна гарантират съвместимост на детската интерактивна кухня с нуждите както на индивидуалните клиенти, така и на различни организации: ясли и детски градини, детски парти центрове, почасови занимални и т.н.

Ползи за развитието на детето

Разнообразните компоненти, различните комбинации от аксесоари и десетките начини те да бъдат използвани, предполагат многобройни ползи за развитието на подрастващите деца.

Сред тях можем да откроим следните:

  • Развитие на фината моторика, благодарение на фините детайли, малките копчета и дребните поставки в дизайна на кухнята;
  • Подобряване на цветоусещането, благодарение на комбинациите от ярки и пастелни цветове, които се редуват в атрактивна палитра;
  • Стимулиране на креативността, благодарение на различните ролеви игри, възможностите за комбиниране на продуктите и разиграване на разнообразни сюжети по време на игра;
  • Естествена образователна функция, свързана с грижата за дома, хигиената, свойствата на продуктите и ползите от здравословната домашна храна.

И ако ползите за детето Ви се струват не достатъчно атрактивни, то нека с намигване Ви припомним и ползите за самите родители, а именно: онези петнадесет минути спокойствие, за които мечтаете от няколко години насам.

Продуктите на ZIZITO Швейцария: вече и в България

Артикулите на швейцарския бранд ZIZITO печелят симпатиите на десетки хиляди родители по целия свят заради своето високо качество, безопасност, достъпност и интелигентен дизайн.

Официален дистрибутор на ZIZITO за България е Зизито БГ. Продуктовият каталог на марката е наличен както на официалния уебсайт на вносителя, така и в добрите магазини за грижа за най-малките в цялата страна.

Защото със ZIZITO високото качество вече не е труднодостъпно, а отличната безопасност е гарантирана: независимо от вида на артикула и неговата цена.

 

Съдържанието е предоставено от ZIZITO.