В актуалния за сезона Lookbook на Jenny Fairy ще намерите акцентите от сезон есен/зима 21. Първият аутфит включва ботуши над коляното, геометрични shopper bags и подчертаващи женствеността бижута. Изразителните аксесоари гарантират модерен външен вид.

На дефилетата на големите модни къщи за есента/зимата 2021 г. видяхме ботуши с изключително висока горна част, военни трапери на тежки подметки и ботуши на тънки токчета и прилягащи плътно по крака. Дизайнерите популяризираха и големи, геометрични чанти. Бижутата на модните подиуми бяха предимно екстравагантни обеци.

Най-важните тенденции бяха интерпретирани в първата част от новата колекция на Jenny Fairy. Боксери, мини или къси панталони (и боси крака!). Тази зима ще се носят с ботуши с тънки токчета до средата на бедрото - стегнати, плътно прилепнали към тялото като втора кожа. Авангардната форма се допълва от класически нюанси на черен шоколад.

Снимка: CCC

През лятото грубите трапери се съчетаваха с бохо рокли. Сега аутфитите са по-близо до съвременните работни облекла - може да видите дори едноцветни гащеризони. Обувките може да са в тон с облеклото или да се откроят с цвят. В колекцията на Jenny Fairy тази есен ще намерите класически обувки, както и черни, лакирани или грубовати обувки, като от гардероба на непокорните пънкарки.

За да сте модерни, заложете на ретрото! Лачените ботуши на тънки токчета се съчетават чудесно с плисирани поли, къси рокли или къси панталонки. За все още топлите, но дъждовни дни може да изберете боти с връзки във викториански стил, мокасините, обожавани от италианките или кецове - едноцветни или в контрастни цветове, но задължително до глезена.

Снимка: Jenny Fairy

Дизайнерите на Jenny Fairy са се погрижили в колекцията да има изобилие от чанти. Удобните чанти за кръст все още са популярни и често са с гънки или с различни текстури и цветове. Както и на модните подиуми, големите shopper bags, често украсени с карета, са незаменими. Те изглеждат делово, но пасват идеално и за свободното време.

Хитът на колекцията със сигурност са меките чанти с правоъгълна форма - по-малки от shopper bag, но по-големи от хобо чанта.

Много от модели са смалени до размер XS - по-близки до клъч или портмоне, отколкото до чанти в пълен размер. Чанти за колан, правоъгълни чанти на верига, релефни в екзотични кожени шарки или мини чанти с къси дръжки може да бъдат носени заедно с обемните shopper-и.


*Материалът е предоставен от ССС