"За разлика от терапевтичния (медицинския) модел, който предвижда прием на стимуланти при нужда, подходът, ориентиран към оптимална форма, изисква постоянна грижа за здравето ни чрез действия, които имат мултиплициращ ефект. Именно тази способност има хранителната добавка "Тайната на Мъжкото Удоволствие", която едновременно гарантира върхова сексуална изява, оптимална физическа форма, отлично здраве и репродуктивни възможности.", споделя д-р Румен Бостанджиев в една от 23-те статии в съвместния блог  на водещия сексолог и психолог и хита на 2018 сред афродизиаците с марка "Thailand-Secrets".

Малко повече от 2 години след появата си на пазара, мултифункционалната формула на "Тайната на Мъжкото Удоволствие" хвърля приятелска ръкавица на истинските, уважаващи себе си мъже, които вече са изправени пред сериозното предизвикателство:

  • да вземат превантивни мерки за комплексното си сексуално здраве, оформянето на тялото си и топенето на мазнини, своята ежедневна кондиция и репродуктивност
  • или да чакат да дойде проблем, чието решение се оказва закъсняло

Докато всеки от вас прави личен избор, то нека надникнем в една от статиите в блога, в която д-р Бостанджиев поставя наболялата в последните години тема "Когато желанието за дете се превърне в проблем".

"Една от съществените причини за създаване на репродуктивни проблеми е стресовото състояние, в което понякога преднамерено се вкарват и двамата партньори. Първата жертва на репродуктивната тревога е интимността. Преживяванията неловко отстъпват пред ултимативното изискване за действие, а резултатът е нарастваща тревога, несигурност, чувство за вина и страх от пореден провал. Колкото повече партньорите затъват в това тресавище, толкова по отчуждени и враждебни стават един към друг, подозрителността и чувството им за неадекватност и безсилие нарастват.", разказва докторът и посочва възможната алтернатива:

"Съществена инвестиция в оптимизиране на репродуктивния резултат е и приема от страна на мъжа на продукта "Тайната на Мъжкото Удоволствие". Съставките на продукта от една страна стимулират сперматогенезата, но заедно с това засилват сексуалното желание и възможността да се запази топлата еротична атмосфера и в този критичен момент. Наличието в продукта и на съставки, които повишават енергичността, са важна подкрепа за мъжете, които са сериозно професионално натоварени."

Наред с повишаване на качеството на репродуктивния материал, мултифункционалността на "Тайната на Мъжкото Удоволствие"  допринася и за топенето на мазнини и оформянето на тялото, като по този начин дава допълнително самочувстие и удовлетвореност от резултатите на всички мъже, които активно се занимават с фитнес. С помощта на продукта модерният и самоуверен мъж поддържа както добрата си форма и външен вид, така и сексуалната си функция и желание.

Сутрешният прием на хранителната добавка осигурява сериозен прилив на енергия, която прави физическата работа по-лека и неусетна, а умствената - по-целенасочена и ефективна. Вечерният прием на продукта потенциира интимните подвизи и/или съдейства за активен нощен живот без умора и без нуждата от употреба на допълнителни енергийни напитки.

Повече за ефектите от приема на "Тайната на Мъжкото Удоволствие" и начините на покупка вижте в онлайн магазина: www.Thailand-Secrets.sale

Какво се случва в жизнения цикъл на всеки един мъж вижте в статията "Сезоните на мъжа".

Равносметката за 2 години от старта на продукта ще намерите ТУК.