Изпратихме старата година, похапнахме добре покрай коледните празници, и ето че месец януари отново е тук и предлага нова порция от събирания и поводи за честване, които по-един или друг начин, отново трябва да отпразнуваме или отразим. Дори и да не познаваме някой Иван или Йордан, имените дни в първия месец от годината следват един след друг, така че все ще се намери някой с името Антон, Атанас или пък Евтим, за когото трябва да приготвим щедра вечеря или да купим празнични продукти като вино и бонбони, с които поименно да им честитим.

Изпълненият с имени дни месец януари изисква от нас да търсим хранителни продукти, които да се отличават както с качество и свежест, така и с отлични цени.

Независимо дали ще приготвим вкусна вечеря или ще подаряваме отличителен подарък, всичко което пазаруваме има възможност да ни излезе на плюс.

Защо вместо само с една кутия бонбони за именничката Валерия (21.01) да не я зарадваме и с допълнителни шоколадови мъфини, които могат да ни излязат за жълти стотинки, стига да използваме приложението Lidl Plus и неговата промоционална оферта Купон+.

Или пък за весело празнуващия Григор (25.01), който е ценен любител на сухите вина, и на който можем да приготвим апетитни средиземноморски разядки за 1 ст. с вкусните италиански багети, намиращи се в магазините на веригата?

Всички ползватели на мобилното приложение Lidl Plus, които търсят апетитни подаръци или продукти за почерпка, могат да се възползват от януарските четири нива на офертата, при която се трупат суми с всяка покупка във веригата, независимо от закупените продукти. Всяко ниво дава възможност за още атрактивни оферти - избрани продукти на стойност 1 стотинка или отстъпки от крайната сума при следващо пазаруване. Така например на първо ниво в Lidl Plus, при достигане на сума за покупки в размер на общо 60 лв., клиентите получават Купон+ в приложението, с който имат възможността да закупят сладки изделия на атрактивната цена от 1 стотинка. Следващите три нива предлагат дори по-големи намаления на избрани продукти и асортименти.

Приложението Lidl Plus и неговото пестящо допълнение Купон+ откриват пред нас възможността да пазаруваме от любимите си продукти в Lidl, като в същото време можем да се сдобием и с допълнителни отстъпки или подаръци за нашите най-обичани хора или именници - по този начин пазаруваме, подаряваме и пестим в едно! Повече за приложението Lidl Plus и отстъпките в допълнението Купон+ може да откриете тук.

*съдържание на Лидл