Месец декември наближава и независимо дали сте настроени на коледна вълна или не, дали вярвате в чудесата на Коледа или не, тя вече чука на вратите ни. Ако се чудите, как да прекарате пълноценно и приятно Коледа у дома, ще ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат с усмивка да си спомняте за вълшебните мигове от тазгодишните празници.

Лесно е! Отпуснете се! Коледа е онова време, в което ни е позволено да оставим работните си ангажименти и напрегнатото ежедневие и да бъдем деца отново, макар и за малко. Онова време, в което можем с усмивка да си спомним за трепета, с който като деца чакахме да завали сняг, да си припомним за нетърпеливостта, с която отваряхме подаръците си рано сутрин и да си спомним за способността си да вярваме във вълшебства.

Обогатете празника си с ухания. Безспорно ароматите са най-прекият път до сърцето на Коледа. Свещи с аромат на канела, свежи цитруси и сладка ванилия подхождат идеално на всеки кът на дома, готов да запечата още спомени и скъпи празнични мигове със семейството. Ароматът на топло какао примамва сетивата и прави всичко някак вълшебно. И разбира се, няма как без преливащите се ухания от вкусните ястия на празничните вечери, домашно опечените сладки и вкусното вино с портокалови корички. Тези аромати оставят спомени и правят всеки миг вълшебен.

Подарете си повече вълшебни мигове тази Коледа. Украсете елхата по-рано, купете повече играчки, сложете повече лампички, излезте рано сутрин пред блока и направете снежен човек със семейството си. После се приберете у дома - пригответе си вкусен горещ шоколад, хапнете апетитен щолен и си направете коледни сладки. Прекарайте целия ден у дома, на топло под одеалото, гледайки коледни филми.

А ако не знаете къде може да намерите най-хубавия щолен и откъде да купите най-вкусния и истински горещ шоколад, ще ви посъветваме и за това. Отидете в Lidl - маслените мини щолени с марципан и щоленът с масло и бадеми на Favorina, определено могат да направят деня ви по-хубав, а вкусното шоколадова блокче на марката Deluxe, което се разтопява в топло мляко, може да стопли и най-студения зимен ден.

Лидл

Ще ви дадем и още един ценен съвет. Не забравяйте да вярвате! Във вълшебства трябва да вярваме и сега, независимо от това, че вече сме големи. Коледа е време за споделяне на вълшебни мигове с близките и топли вечери с любимите хора, подправени с аромат на канела и мандарини. Коледа е време за вкусни шоколадови лакомства и дълги, вкусни и пищни вечери прекарани в компанията на любими хора. Вярвайте, че тази Коледа ще е вълшебна и ви гарантираме, че тя ще бъде такава.

Създайте си настроение и не пропускайте да вземете най-хубавото от всеки оставащ ден до края на годината. Внесете уют и приятна празнична атмосфера у дома, за да са празниците още по-незабравими. Направете си пищен коледен обяд. Не мислете сега за килограмите, не бройте калориите, насладете се на всеки един вълшебен момент от Коледа, а от 1 януари отново ще си обещаем, че почваме да ходим на фитнес.

Ако сте като нас и обожавате сладкото, ви препоръчваме и да си вземете от бисквитения крем на Favorina (него също откриваме само и единствено в Lidl). Това за нас е олицетворението на Коледа в буркан! Заредете се добре, за да имате вкус от Коледа по всяко едно време на годината. Ние обожаваме и коледните звездички с канела на Favorina и празничния чийзкейк от серията Deluxe. Но Коледа не е само сладко. В Lidl можете да намерите всякакви вкусотии за коледната трапеза - от апетитна шунка и суджук до сладко вино. Повече информация за всички коледни вкусотии и предложения може да откриете на https://www.lidl.bg/novi-predlozheniya.

Ние ви дадохме няколко съвета, но да усетите истинския дух на Коледа - това зависи единствено от вас. Да съумеете да го пренесете по-близо до сърцето и дома си - също. Затова се запитайте с кого бихте искали да прекарате коледните празници, с кого желаете да споделите вълшебните коледни мигове, на кого искате да посветите времето си и чий смях желаете да огласява трапезата ви.

 

* материалът е предоставен от Лидл