Макар и доста неубедително, според данните на термометрите, лятото е вече тук. Въпреки че юни започна с вече обичайните дъждове и мрачно време, надеждата за слънце и високи температури е все по-силна. Освен желание за пътувания, приключения и срещи с приятели, лятото предизвиква и желание за повече физическа активност и спорт. Въпреки че добрата форма винаги е на мода, няма защо да си кривим душата, че тя е с особен приоритет на повечето хора именно за летния сезон.

Последното предложение на А1 е насочено точно към спортните ентусиасти и тези, които вярват, че добрата физическа форма е предпоставка за здрав дух и тяло. Клиентите на А1 ще могат да се възползват от специалния комплект от джаджи Huawei, който включва смарт часовник Huawei GT 2e, Bluetooth слушалки FreeLace и кантар Body Scale Huawei AH100.

Умните устройства работят в синхрон, за да следите резултатите си

Това, което впечатлява най-много е, че трите устройства се синхронизират. По този начин лесно и бързо могат да бъдат проследявани положените усилия и постигнатите резултати за подобряване и поддържане на спортна форма.

Смарт часовникът Huawei GT 2е e незаменим приятел по време на тренировка. Снабден е с жироскоп и няколко вида сензори за различни показатели - акселерометров, геомагнитен, оптичен - за сърдечен ритъм, за околна светлина, както и за атмосферното налягане. Часовникът е лек и удобен за носене, водоустойчив, с рамка от неръждаема стомана. Притежава памет от 4GB, което позволява съхранение на информация за предишни тренировки и проследяване на напредъка. Освен това може да приема и изпраща съобщения и обаждания, което позволява спокойно да оставите смартфона си настрани по време на тренировка. Huawei GT 2e се свързва с останалите джаджи посредством Bluetooth, а батерията му издържа до 14 дни с едно зареждане.

Музика и разговори, докато спортувате

И тъй като малко неща предразполагат към ползотворна тренировка така, както добрата музика, второто устройство в спортния комплект на А1 са Bluetooth слушалките FreeLace. С безкомпромисно качество на звука, те също като смарт часовника са водоустойчиви. Притежават технологията Crystal Clear Calls, която намалява шума от вятъра и околната среда, а също така може да се приемат и обаждания. Слушалките са с батерия с дълъг живот, която позволява до 18 часа слушане на музика с едно пълно зареждане.

Проследяване на резултатите във времето

Последен в триото, което потребителите могат да намерят в онлайн магазина на А1, но не и по важност, е кантарът Body Scale Huawei AH100. Трениращите, които имат ясна цел, знаят колко е важно да следят резултатите и прогреса си точно и редовно. Кантарът Body Scale Huawei AH100 е безценен помощник в поддържането на добра форма. Той мери не само килограми, но и дава данни за процента телесни мазнини и още 9 елемента на телесната структура. Кантарът записва показателите и показва промяната им във времето. Това е много полезна функция в случай, че настоящата спортна програма не е ефективна по една или друга причина.

Друга впечатляваща функция на Body Scale Huawei AH100 е възможността за създаване на потребителски профили. Устройството може да запомни до 10 отделни потребители и да им предоставя редовна статистика при автоматично разпознаване на потребители на кантара. Умният кантар е съвместим с Android и iOS устройства.

Няколко идеи за спортни дейности за добра форма

Макар в последните месеци възможностите за спортуване да бяха силно ограничени, вече имаме достъп до фитнес зали, спортни центрове и паркове, където може да се погрижим за доброто си физическо състояние. Независимо коя от тях изберете, спортният комплект на Huawei, който е на разположение в онлайн магазина на А1, ще ви бъде помощник в процеса и ще ви дава ценни данни, с които да следите и анализирате напредъка си.

Фитнесите са една от най-предпочитаните възможности за влизане и поддържане на добра форма, тъй като трениращите могат да комбинират различни типове тренировки. Друго предимство на фитнес залите е достъпът до специалисти, които да следят за правилната комбинация, поредност и изпълнение на упражненията.

Месеците на извънредно положение накараха доста хора да бъдат изобретателни и да пренесат фитнеса у дома. Достъпни са редица онлайн тренировки за спортуващите от вкъщи, но ви призоваваме да сте изключително внимателни с изпълнението на отделните упражнения, за да избегнете травми и контузии.

Достъпът до паркове и открити спортни площадки също открива възможности за спортуващите. Сутрешният крос тонизира много добре и подготвя ума и тялото за работния ден. Ако пък не сте привърженици на ранното ставане, можете да направите кардио тренировката си вечер след работа. Така ще се отърсите от стреса и напрежението от работния ден.

Заобиколени сме от възможности. Трябва само да намерим точния спорт за себе си и за резултатите, които искаме да постигнем. Най-важно е да не забравяме, че добрата физическа форма не трябва да бъде сезонно явление, а стремеж за постоянно състояние.