Всичко е празнично украсено, градовете грейнаха в пъстра украса, носи се аромат на канела и карамфил от будките за коледни сладки и греяно вино.

Обзети сме от вълнения за организиране на празника и подаръците, които да стоплят сърцата на приятелите.

Заслужаваме истинско тържество на позитивизма ,защото изпращаме една претоварена с болести, ограничения и тревоги година.

Искаме да забравим грижите, да се отдадем на чара на празника, да се потопим в удоволствието от общуването с близките на сърцето ни хора, завърнали се от далечни земи.

Не просто искаме, а имаме нужда и то жизнено важна нужда от празник както никога досега. Защото организмът ни се нуждае от положителни емоции и серотонин, за да може да бъде в толкова продължителна мобилизация и да се справя с неблагоприятните влияния на външната среда. Пълноценното функциониране на нашето тяло има нужда не само от витамини и минерали, а и от позитивни мисли и добро настроение, но натрупаното напрежение е толкова много.Страховете са в нас вече 18 месеца и не искат да ни напуснат дори и в тези светли празнични дни.

Знаем, че трябва просто да се успокоим, да неутрализираме стреса и да овладеем тревогата. Но как да го постигнем?

Не винаги можем със силата на волята си да повлияем на съзнанието.

Сигурно сте чели, че спокойствието се крие в ароматната сила на етеричните масла, затова с тяхната ароматна помощ, по напълно естествен начин, можем да помогнем на измъченото ни от тревоги тяло да се справи с напрежението, като му подарим капка релакс.

Малките молекули на Розовото масло имат свойството да проникват във всички клетки на тялото и да му повлияят благотворно. Те помагат при справянето с оксидативния стрес, който е в основата на неправилното функциониране на различните органи и системи.

Тези малки ароматни молекули отпускат мускулите, подобряват кръвообращението, успокояват сърдечния ритъм.

Приятното ухание на етеричните масла влияе позитивно на централната ни нервна система, повишава самочувствието и подобрява настроението.

И сме готови за празник просто с една капка релакс с дъх на българска роза.

Познавайки силата на Розовото масло да повлиява изключително добре върху нервната ни система, дарявайки ни с така нужното в наши дни спокойствие, ние го използвахме за създаването на РозаБиотика.

Разработена в лабораторията на ПроВиотик РозаБиотика е формула, съчетаваща в себе си уникална комбинация от мощни натурални съставки.

В РозаБиотика среща си дават най-цененото сред етеричните масла - Българското розово масло - и най-българският пробиотик - Lactobacillus bulgaricus, с многообразен ефект върху организма, чрез извеждане на токсините и балансиране на микроорганизмите в червата.

Лактобацилите контролират мозъчната активност по оста черва -мозък, розовото масло снема напрежението и овладява тревожността.

РозаБиотика повлиява благоприятно стрес, усещане за страх, симптоми на безпомощност и тревожност, повдига настроението и самочувствието. С уникално комбинираните си съставки, РозаБиотика влияе върху организма ни като естествен антиоксидант и изчиства тялото от токсини. Продуктът е единствен по рода си, който предлага органично розово масло за прием през устата, което дава възможност за въздействие на етеричното масло върху организма отвътре. След поглъщане, молекулата на розовото масло прониква в клетките и тялото започва да излъчва деликатен аромат.

Изцяло безвреден, с натурален аромат, без подсладители, консерванти и тежки химически съставки, РозаБиотика помага за овладяването на тревожността по естествен път.

 

* съдържание на Смартбио