Градината и задния двор са място за разтуха, място на което да се оттеглим, далеч от външния свят и да останем насаме със себе си, семейството или приятелите. Голяма част тези, които живеят в апартамент си мечтаят за двор, а тези с двор изпадат в момент на учудване какво точно да изберат като градински мебели - днес ще ви помогнем да вземете решение.

От какво имате нужда в градината

Това, от което едно семейство има нужда в градината до голяма степен зависи както от самата градина, така и от потребностите и удобствата, с които те искат да разполагат. За щастие, има магазини като TeMax.bg, които предлагат богато разнообразие от продукти на добра цена, за двора, балкона или дори за къмпинг.

Тенти, сенници, чадъри

Сянката е удобство, което не бива да се подценява и всеки, които е бил на жаркото лятно слънце ще се съгласи, че е много по-добре под чадър отколкото на открито. За това нашата препоръка е да започнете своето обзавеждане с някакъв вид способ за създаване на сянка - това може да са тенти, сенници или дори подвижни чадъри.

По този начин увеличавате използваемата площ през лятото и подпомагате уюта на двора си, в случай, че завали. С една тента можете да гарантирате, че зиме, пролет, лете или зима ще имате къде да се насладите на вашият двор.

И тъй като понякога мнението ни се променя и искаме да направим и адаптираме нещата около себе си, е удачно да изберете продукт като подвижен чадър с поставка.

Пейки, столове и маси

Мястото за сядане, чаши, вилици и чинии също са доста важна част от градинското обзавеждане и те неимоверно вървят ръка за ръка с чадърите и тентите. Те създават нужният комфорт, за да можете реално да се отпуснете и възползвате от природната даденост на вашият имот, като не е нужно да правите компромис с естетиката.

В TeMax.bg реално можете да намерите наистина богато разнообразие от функционални и красиви маси за хранене и декорация. Те могат да съвпаднат с вече съществуващ декор, но също така могат и да се са като стожер за едно ново начало и подход.

Люлки, шезлонги и кресла

Люлките и шезлонгите вече вървят към луксозните покупки, които добавят още по-голяма функционалност към вашият двор, но вече с привкус на луксозност. Не е нужно да се ограничавате а просто се насладете на една наистина добре подбрана покупка и градинска мебел - всичко на добра цена, високо качество и достъпен онлайн магазин като ТеМакс.