Броени часове остават до Black Friday, дългоочакваното шопинг събитие на сезона. В ранната сутрин на 22 ноември стават активни и офертите за Черния петък на един от популярните онлайн търговци у нас - eMAG. Традиционно, компанията прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият с продукти на атрактивни цени. Това привнася чисто физическо усещане за адреналин, подобно на отварянето на вратите в големите търговски центрове на Black Friday. И точно както в класическите магазини, онлайн също трябва да сме съобразителни, за да успеем да се сдобием с желаните продукти.

За да ни помогнат да финишираме успешно във виртуалния шопинг, от eMAG ни дават полезни съвети и разкриват 12 избрани Black Friday оферти. Ако сред тях има нещо, което желаете, добре е предварително да го добавите в списъка си с "любими" на сайта. Същото важи и за останалите продукти, които ви интересуват, за да разберете лесно дали са включени в кампанията. Освен това се уверете, че информацията за плащане и доставка в акаунта ви е пълна и вярна.

Ето ги и избраните Black Friday оферти, които eMAG разкрива предварително. При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията, а посочените Black Friday цени ще са валидни на след старта ѝ.

Освен изброените, нови оферти ще има през целия ден на Black Friday, тъй като eMAG са подготвили 220 000 продукта на склад за кампанията.