Черният петък тази година настъпи по-рано в Kaufland България и ще продължи не един ден, а цяла седмица - от 11 ноември, понеделник, до 17 ноември, неделя. Актьорът Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова са сред хората, които избраха да пазаруват в Kaufland по време на подранилата черна седмица и се възползваха от богатия избор от качествени продукти на отлични цени, които компанията предлага в рамките на тази седмица.

Наум и Теа несъмнено са пример за подражание, когато става въпрос за здравословно хранене. Но какво друго има в тяхната количка?

Електроуреди, бебешки играчки за бъдещия член на семейството, био храни и, разбира се, цветя - за още по-добро настроение. Наум и Теа откриват всичко това в Kaufland.

"Много държим на качеството и точно затова сме се спрели на няколко бранда, които винаги присъстват в количката ни и които лесно откриваме в Kaufland. В обектите на веригата намираме всички наши любими храни" споделят Наум и Теа. Двамата са си изградили система за пазаруване - през два дни. Заредили са се с платнени торбички и мрежички, защото избягват да използват пластмаса. В това отношение наистина са "на една вълна" с Kaufland - компанията си е поставила за цел до 2025 да намали пластмасата в магазините си с най-малко 20%, а дотогава пластмасовите опаковки на собствените марки продукти на Kaufland ще са 100% рециклируеми.

В хладилника си Наум и Теа никога не остават без месо и пресни зеленчуци, а белачката за плодове и зеленчуци е "шефът" в тяхната кухня - най-използваният уред.

В черната седмица на Kaufland до 17 ноември потребителите могат да намерят над 350 артикула с намаление до и над 50%. Промоционалният асортимент включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, стоки за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за лична грижа, детски играчки и хранителни стоки. Предложенията са валидни до изчерпване на количествата.