Kaufland България дава началото на своята коледна кампания със специална игра и три коледни рецепти, представени от шеф Тодоров. Участниците в играта ще могат да спечелят пълния набор необходими продукти за приготвянето на всяко от ястията, които популярният кулинар ще представи с нов и интересен прочит на сайта на Kaufland. Всеки желаещ да участва ще може да го направи до 19 декември, като се регистрира в сайта на компанията.

За пореден път Kaufland България си партнира с шеф Тодоров, за да предложи на своите клиенти разнообразие от вкусни ястия за Коледа. Всяко едно от кулинарните предложения е за традиционно блюдо, което заема централно място на празничната маса, носи уют и може да бъде споделено с любимите хора. Новият прочит на класическите коледни рецепти ще бъде представен със специална поредица от видеа, в които шеф Тодоров ще сподели полезни трикове за по-лесно приготвяне на всяка една от тях - пълнена пуйка с кълцано месо и праз; шпиковано свинско с печени зеленчуци и сос грейви; пълнена тиква с боб, манатарки и сушени чушки.

Всички кулинарни любители могат да се включат в играта на сайта на Kaufland, където да попълнят коректно своите данни. Регистрацията дава възможност да бъдат спечели необходимите продукти за приготвяне на всяка от рецептите на шеф Тодоров и да се добави празничния дух на Kaufland България към коледната трапеза. Участието не е обвързано с покупка, а победители бъдат изтеглени чрез жребий на 20.12.2021 г.

Като верен партньор на всяко семейство, тази Коледа Kaufland България отново ще предложи на своите клиенти разнообразие от атрактивни празнични предложения, апетитни рецепти за традиционната коледна трапеза и интересни идеи за незабравимо прекарване на празника. Осигуряването на качествен и разнообразен асортимент на отлични цени е едно от най-важните клиентски обещания на Kaufland. Търговската верига предлага портфолио от 20 000 артикула в най-големите си обекти в страната. За да направи обслужването на своите клиенти винаги комфортно и приятно, Kaufland дава гаранция за безупречна свежест и качество на своите продукти.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2019 г. компанията разполага с 60 хипермаркета в 34 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото "Действията носят промяната" се ангажира с различни социални и екологични дейности - от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.


Материалът е предоставен от Kaufland България.