Тази година фокусът в коледната кампания на Kaufland е поредицата "Междузвездни войни". Дни преди излизането на най-новия IX и последен епизод на сагата - "Възходът на Скайуокър", чиято премиера по българските кина е на 20 декември, Kaufland обявява партньорство с Disney и поставя под светлините на прожекторите на коледната си кампания битката между Доброто и Злото. Подобно на вселената, представена в "Междузвездни войни", в живота винаги съществува вътрешна борба между тъмната и светлата страна. От всеки човек зависи да направи правилния избор. Това е посланието на коледната кампания на Kaufland, която ще премине под мотото "Коледа за чудо и приказ".

Ежедневната битка между Доброто и Злото

В центъра на кампанията е емоционално видео, разказващо за добрата и не толкова добрата страна, която всеки човек притежава и носи в себе си. Битката между Доброто и Злото е представена чрез историята на малко момче в навечерието на коледната нощ. За момент момчето показва слабост и се поддава на гнева си, но накрая доброто у него побеждава. Видеото носи посланието, че човек трябва да обръща внимание на тези, които се нуждаят от помощ, както и че доброто винаги се възнаграждава. Не на последно място акцентът попада и върху факта, че до правилното решение се достига, когато човек се вслуша единствено в гласа на сърцето си.

Събери всички герои от Междузвездни войни ексклузивно в Kaufland

Ексклузивното партньорство между Kaufland и Disney започва на 27 ноември с лоялната програма "Междузвездни войни". Под мотото "Събери ги сега! Целият свят на Междузвездни войни" клиентите имат възможност да колекционират 48 карти с герои от епизоди на сагата. Картите имат и допълнителна функция за игра. Всички карти могат да бъдат събрани като холограми или да са с добавена реалност.

За всеки 25 лв. от своята покупка, клиентите получават комплект от две карти. Преживяването се допълва и от специален колекционерски албум, който се предлага допълнително в обектите на Kaufland. Той ни запознава с джедайските добродетели, основани на принципа: "Овладей Силата: мисли като джедай. Действай като джедай. Живей като джедай".

K-Master: приложението за лоялната програма с "Междузвездни войни"

Специално разработеното приложение K-Master е важна част от кампанията. То дава възможност на всеки да последва пътя си от млад джедай до майстор джедай. Приложението е тясно свързано с лоялната програма и предлага изключително галактическо преживяване с пъзели, игри и виртуална реалност. Добавената реалност е най-иновативната функция на приложението. Тя позволява да се потопиш във вселената на "Междузвездни войни" в Kaufland само чрез смартфона си и с VR очила. По време на пазаруване потребителят преминава през предизвикателства, които му позволяват да придобие диплома за "Овладяване на Силата".

Облекло "Междузвездни войни": Kaufland предлага ексклузивна модна колекция

В рамките на кампанията в Kaufland ще бъде налична модна линия за жени, мъже и деца, създадена специално за компанията. Колекцията включва още пижами и спално бельо с дизайни на "Междузвездни войни" и цитати от епизодите на сагата. Всички артикули от колекцията са изработени от органичен памук и ще се предлагат в устойчиви опаковки. Модната линия е налична единствено в обектите на Kaufland.

За телевизионния клип:

Клипът е създаден под вътрешното ръководство на Kaufland и Холгер Ерлих и е продуциран от BLM с режисьор Алессандро Паччани. Музиката е дело на Yessian Music.

Клипът е наличен тук.

Премиерата на клипа по българските телевизионни канали беше на 18 ноември, понеделник.