Днешните родители са изправени пред изключително тежка задача - докато едно време имаше един единствен магазин за играчки и той се казваше Детмаг, а в него се продаваше по един вид от всичко - кукла, камионче или конструктор, обувки, рокля или шлифер... то днес разнообразието от стоки е огромно и изборът понякога ни се струва почти невъзможен. Децата имат "от всичко по много" и е много трудно да бъдат задоволени техните все по-конкретни желания и мечти. А и родителите се притесняват да не ги превърнат в разглезени потребители и в малки материалисти. Светът се движи сякаш все по-бързо и съвременните ценности наистина се променят със скоростта на светлината. А не ни се иска да е точно така, защото сме романтици и защото все още искаме да вярваме в чудеса.

Затова ние от Kidso.bg създадохме онлайн магазин, който да отговаря на нашите мечти.

  • Наехме експерти в търговията, които избраха най-добрите, интересни и модерни продукти на реномирани световни и български производители, тестваха качеството им и обещаха, че техният избор защитава нас - потребителите.
  • Направихме каталог с над 200 000 продукта, които доставихме и притежаваме налични тук - на склад, така че щом поръчаме от магазина - реално наистина да можем да получим избрания от нас продукт и то - бързо, до 2 работни дни.
  • Погрижихме се за здравето на децата и спокойствието на родителите и затова всеки продукт в магазина има сертификат за безопасност.
  • Създадохме и възможност за регистрация и формиране на личен профил, чрез който да ви помагаме в бъдещите ви избори и да направим пазаруването още по-бързо и лесно.
  • Направихме дизайна и организацията на онлайн магазина Kidso.bg така интригуващ и лесен за използване, че не само майките и бащите, но и самите деца, че даже - техните баби и дядовци - да могат лесно да намират своите подаръци при нас.
  • Запитахме се какво още можем да направим, за да осъществим нашата цел - и решихме да предоставим безплатно връщане (при замяна) и безплатна доставка, когато пратката е до 3 кг.

Вярваме, че всеки от нас е отговорен за промяната, която искаме да видим в нашия свят. Kidso.bg е нашият стремеж към тази промяна.

Защото предлагаме НАИСТИНА ВСИЧКО ЗА ДЕТЕТО.