"Любовта не трябва да се разбира, тя просто трябва да се показва..."

Този цитат казва всичко, което е нужно да знаем за нея - най-великото човешко чувство, което ни кара да летим.

А всъщност, обичате ли да говорите за любов? Помислете кога за последно се срещнахте с нея. Каква беше на цвят? Сгряваше ли ви нощем, когато ви беше студено? А изпълваше ли ви? Ако си отговорихте на тези въпроси, значи сте готови да се впуснете в приключението, което ви очаква съвсем скоро.

Когато говорим за най-мощното чувство на света, трябва да имаме предвид следното - любовта е навсякъде. Тя не съществува само между хората. Затова на Св. Валентин Bulgaria Mall ще се посвети именно на нея, но не само на онази романтичната, защото тя е много повече от влюбване между двама души.

Елате в Bulgaria Mall от 4 до 14 февруари и позволете на любовта да стане още по-голяма в специално изградения зелен кът в артиума на мола. Освен всички останали изненади там ще откриете малки пакетчета със семена, които може да вземете и засеете у дома. Щом положите грижи, семенцето ще се превърне в красиво растение. Точно както се случва с любовта.

Снимка: Bulgaria Mall

Не пропускайте да си направите и снимка в зеления кът, защото така имате възможността да спечелите страхотни награди. С тях може да поглезите себе си или любимия човек в Thai Spa - приказно място в Bulgaria Mall, където тялото ви ще се отпусне и наслади на процедурите, направени с отдаденост и внимание.

Ако се чудите какви са наградите, те включват Тай масаж с масла "Баланс на меридианите " за 1 час за двама, както и гореща арома вана за двама с чаша розе, магически радио честотен лифтинг за лице и мезотерапия за подмладяване на кожата и повдигане на лицевия контур от Beauty Studio Impress, както и посещение на солна стая или сауна.

Снимка: Bulgaria Mall

Единственото, което трябва да направите, е да качите своя снимка от тематичния зелен кът на стори в Instagram с таг @bulgariamall и хаштаг #LetLoveGrow между 4 и 14 февруари. Но за да е възможно да участвате в играта, трябва профилът ви да е отключен (публичен), за да може Bulgaria Mall успешно да ви регистрира като участник.

Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в деня, посветен на любовта - 14 февруари, и ще бъдат обявени в социалните канали на Bulgaria Mall на стори.

И запомнете - когато любовта расте в нас, светът става по-светъл и нищо не е в състояние да ни сломи.

Снимка: Bulgaria Mall


Материалът е подготвен за Bulgaria Mall.