Замисляли ли сте се кои са най-важните характеристики, за които трябва да следим при избора на нов хладилник?

Сред тях са функции за запазване на свежестта на продуктите, наличието на диспенсър за вода, опциите за намаляване на миризмите, годините гаранция и, разбира се, дизайнът. Пазарът предлага стотици възможности, но има модели, които съчетават всичко най-важно - такъв е и хладилникът LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side GSX961MCCZ.

На пръв поглед впечатление прави първокласният им дизайн. InstaView Door-in-Door™ моделите имат елегантен панел от огледално стъкло. Благодарение на него, вече не е необходимо да отваряте хладилника, когато ви се хапва нещо малко. Само с две бързи почуквания по него осветлението се включва, за да може да видите какво има вътре. Чрез тази функция загубата на студен въздух намалява до 41%, запазвайки храната прясна за по-дълъг период от време.

За свежестта на продуктите допринася и FRESHBalancer™ - превключвател, койтосъхранява плодовете и зеленчуците при оптимални условия, регулирайки подходящото количество влага. Така ще сте сигурни, че салатата или смутито ви ще са с винаги пресни съставки. Moist Balance Crisper™ пък е кутия със специален капак от решетъчен тип. Той поддържа оптимално ниво на влагата, която се изпарява от храната и се кондензира върху решетката, поддържайки правилен баланс на въздуха около продуктите.

снимки: LG

Освен тях, при моделът InstaView Door-in-Door™ Side by Side GSX961MCCZ е налична пълноразмерна полица, където може да съхранявате до 4 бутилки от любимото ви вино при оптимална температура. Хладилникът предлага и функционална кутия, която оптимизира пространството за малки неща като сирена и деликатеси.

снимки: LG

Фризерната част е създадена за максимално удобство - тънкият ледогенератор, монтиран към вратата, осигурява още повече пространство. Резервоарът за вода също е оптимизиран - той е с вместимост от 4 литра, което ви дава възможност да го зареждате по-рядко. Интелигентният му дизайн позволява и по-лесно наливане на вода.

снимки: LG

В световен мащаб хладилниците LG InstaView са предпочитан избор сред 1 милион потребители. Серията впечатлява и с LG ThinQ™. Чрез тази функция може да управлявате и да извършвате диагностика на хладилника си директно чрез смартфон, независимо къде се намирате. Така хладилникът ви ще е готов да приеме голямо количество хранителни продукти, а фризерът ще е способен да превключи на режим Express Freeze за изключително бързо замразяване само чрез няколко стъпки в приложението.

снимки: LG

Линейният инверторен компресор на хладилника LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side GSX961MCCZ има 10-годишна гаранция. Той е истинска революция при LG моделите, осигурявайки до 32% икономия на енергия и оптимално управление на температурата, като основната цел отново е запазване на свежестта на храната.

Моделите InstaView Door-in-Door™ Side by Side на LG са най-иновативното решение сред хладилниците. Те предлагат редица удобства и функции, благодарение на които ще имате по-свежа храна за по-дълъг период, като едновременно с това оптимизират времето, прекарано в кухнята.

 

* съдържание на LG