Новите лауреати вече са известни и прекрасните Новогодишни календари за 2021 година на ВИТА вече излязоха от печат.

Битката беше трудна, продължителна и изпълнена с предизвикателства и за мамите-фотографки, и за бебетата-манекени. Благодарение на таланта на стотиците родители, които ни удостоиха с вълшебните снимки на толкова много красиви деца, родени през последните години във ВИТА, излязоха от печат две забележителни издания.

Едното - със снимки на бебета до 1 годинка, а другото - с фотографии на деца от 1 до 5 години. "Всички деца заслужават почетните места върху страниците на календарите за 2021 година, но месеците в годината са само дванадесет, за съжаление." - констатира загрижената Комисия, натоварена с тежката задача за избор на децата, които ще красят страниците на календарите.

Уважаемото жури с много труд и усилия избра за Вас най-добрите фотографии, които през следващата година ще красят всеки кабинет, фоайе и зала в МБАЛ и ДКЦ ВИТА, както и стотици домове на благодарни пациенти и партньори.

Кои са щастливците, може да видите в двата календара ТУК:

На спечелилите, честито високо отличие за красота, артистичност и фотографско майсторство! Както казва собственикът и Управител на МБАЛ ВИТА д-р Тихомир Савчев: "Децата на България са залог за нейното красиво бъдеще. Нека се грижим за тях и да ги пазим!"

* материалът е предоставен от МБАЛ ВИТА