Статията е предназначена за лица над 18 години. Публикацията е предоставена от Vida.bg

VIDA Wine and Spirits Boutique е онлайн магазин за вино, спиртни напитки и гурме със собствен бранд бели и червени вина. Вече повече от година онлайн магазинът VIDA.BG предоставя внимателно подбрана селекция от висококачествени български и чуждестранни вино предложения както и разнообразие от достъпни и колекционерски спиртни напитки.

VIDA Wine and Spirits събира на едно място над 1 000 етикета и повече от 200 винарни от цял свят. Основен фокус са вино селекциите от висококачествени български и австрийски вина в ценови диапазони от достъпните 11.99 лв.-34.99 лв. за бутилка вино до колекционерски бутилки за 1 389 лв. На един клик разстояние може да бъдат открити шедьоврите на някои от най-награждаваните винарни в Стария и Новия свят от редица страни като Австрия, Франция, Италия, Испания, Нова Зеландия, САЩ и още много други. VIDA.BG дава възможност на любителите на виното да се докоснат до едно истинско вино изживяване в подходящото съчетаване на напитки и храна. Онлайн магазинът предоставя специална селекция от винения експерт Свилен Чаушев, получил своите знания в едни от най-реномираните ресторанти с две звезди Мишлен - L"Enclume in Cumbria, Le Manoir aux Quats"Saisons в Оксфордшир, Ikarus/Hangar 7 в Залцбург и Palais Coburg"s Silvio Nikol във Виена. За VIDA Wine and Spirits виното е изживяване и емоция, то е история, която си заслужава да бъде разказана и споделена.

Снимка: VIDA Wine and Spirits Boutique

В забързаното ежедневие често удоволствието и споделянето на момента и ценността на настоящия миг остават на заден план. Повлияни от вярването, че всеки ден, в който успеем да създадем повод за разказване е значим ден това лято VIDA.BG стартира концепцията за #КръгътVIDA. Част от #КръгътVIDA са всички онези колекционери на моменти, които документират случващото се около тях по различен, забавен, креативен и красив начин с продуктите на VIDA и го споделят със света посредством активността в социалните мрежи с хаштаг #КръгътVIDA. Право да бъде част от #КръгътVIDA, получава всеки колекционер на моменти посредством активността му в социалните мрежи и официално получена покана, за да стане част от инициативата и да усети духа на VIDA Wine and Spirits.

VIDA.BG разполага и с богато портфолио на спиртни напитки от познати и обичани марки на топ цени в категориите уиски, ром, водка, джин, ракия, анасонови и ликьори. В секцията подаръци могат да бъдат открити великолепни предложения на достъпни цени в стилни комплекти, съдържащи различни типове алкохол в комплект с чаши. Специално за Коледните празници онлайн магазинът предлага аранжирани кошници, декорирани панери и красиви подаръчни кутии на цени от 29.99 лв. до 179.99 лв.

Във VIDA ценителите на качествените алкохолни напитки могат бързо и лесно да открият колекционерски продукти в категориите уиски, ром, водка и шампанско. Сред брандовете, които се предлагат в лимитирани серии са уиски предложенията на The Macallan, Highland Park, Arran, Glenfiddich, The Balvenie, Douglas Laing, Chivas Regal XV x Balmain, The Glenlivet Licenced Dram и екзотичните уиски продукти на Suntory водката в лимитирани серии на Faberge и специалните издания на Beluga Celebration, шампанско предложенията на Dom Pérignon Edition x Lady Gaga, Armand De Brignac, Bollinger, Moët Chandon, Perrier-Jouet, G.H. Mumm & Cie и много други.

 

Концепцията на VIDA Wine and Spirits Boutique се заражда преди повече от 5 години. Името на бранда е вдъхновено от средновековната крепост Баба Вида на брега на река Дунав. Компанията произвежда собствен бранд бели и червени вина в малки серии. Всяка бутилка вино е създадена с много любов и внимание към детайлите, а гроздето е специално селектирано от собствени насаждения, които са разположени върху площ от 60 дка в близост до видинското село Градец. Районът е уникален със своя климат, тероар и култура и всички тези специфични особености придават на VIDA вината техния характерен вкус и аромат.

Снимка: VIDA Wine and Spirits Boutique

През 2021 г. компанията откри своите онлайн магазини в Австрия и Великобритания. Във Виена VIDA вече откри своя луксозен бутик с площ от 300 кв. метра и селекция от премиум продукти, редки вина и спиртни напитки от Австрия, България, Централна и Източна Европа. Съвсем скоро и в София ще бъде открит VIDA Wine and Spirits бутик - елегантна физическа локация на булевард "България" 113. Обектът ще представлява луксозен мулти спот, съчетаващ в себе си бутик за вино и алкохолни напитки, барова и магазинна част, стилно място за събития и вино дегустации.

За ценителите на виното Vida Wine and Spirits е дестинация, която си заслужава да бъде посетена.

 

Снимка: VIDA Wine and Spirits Boutique