На 15-ти април в BOLD Showroom се проведе представянето на новата козметична серия продукти Love Beauty and Planet. Брандът е най-новото попълнение в семейството на Unilever.

 Посланието на следобеда бе "Малките жестове към мен и към планетата", а гостите имаха възможност да се потопят във вдъхновяващия свят на Love Beauty and Planet с помощта на водещата Лорина Камбурова.

В нейната компания гостите Ивана Александрова, Сирма Маркова, Мира и Диана от Atidora Blog, Прея и още много се запознаха новата линия веган козметика, създадена с грижа към планетата.

Мисията, зад която застава брандът, е, че красотата и влиянието, което оставя тя в околната среда, са два неразривно свързани елемента. Затова и Love Beauty & Planet прави нещата по малко по-различен начин, като се стреми да направи хората И планетата малко по-красиви, използвайки "малки жестове на любов" през абсолютно целия цикъл на създаване на продукта, като се грижи, освен за красотата на хората, и за околната среда.

Посланието за "малки жестове на любов" /small acts of love/ към мен и към планетата бе и ключов елемент на събитието, на което гостите имаха възможност да споделят и своите малки жестове, които променят света всеки ден.

Продуктите Love Beauty and Planet са изцяло веган, от натурални съставки, извлечени по естествен начин, с деликатни и пречистени аромати, в 100% рециклирани и рециклируеми опаковки, с биоразградима формула, без парабени, силикони, оцветители и сулфати.

Различните серии използват съставки и екстракти от целия свят - цвят от българската маслодайна роза, масло от мурумуру от Амазония, мимоза от Мароко, масло от ший и сандалово дърво от Австралия, ветивер, чаено дърво и иланг-иланг и други.

Продуктите за коса и тяло са предназначени за всички, които ценят красотата, които са социално отговорни и търсят екологични продукти, които да удовлетворят всекидневните им нужди.

Повече информация за Love Beauty and Planet можете да намерите и страниците във Facebook и Instagram.