Българският мебелен бранд откри първия си шоурум в град Севлиево, като това е и 46-тия обект на Мебели Виденов в страната. Той предлага готови интериорни решения, множество комбинации и идеи за обзавеждане на дома, както и разнообразие от цветове, стилове и размери на атрактивни цени.

На площ от 267 кв. м., обектът предлага богат асортимент за обзавеждане на дневна, кухня и трапезария, спалня, детска стая, продукти от категория "Матраци", както и специално обособена зона "Домашен текстил". Клиентите могат да открият и закупят на място в магазина продукти и от категория "Аксесоари и декорация".

Източник: Мебели "Виденов"

Новият магазин в град Севлиево следва дългосрочната стратегия на компанията за изграждане на големи и просторни обекти, в които клиентите се чувстват комфортно, следвайки световните тенденции за позициониране на търговски обекти в ритейл паркове. От веригата посочват, че се стремят да са все по-близо до своите клиенти и да подобряват тяхното изживяване както онлайн, така и във физическите магазини, като предлагат достъпни мебели и аксесоари за дома.

Източник: Мебели "Виденов"

Новият магазин се намира на ул. Никола Петков 41, Ритейл парк. Работното време на обекта е всеки делничен ден от 10:00 до 20:00 часа, а събота и неделя от 10:00 до 19:00 часа, като в следващия месец клиентите му ще могат да се включат в томбола с награди.

Мебели Виденов започва своето развитие преди повече от 30 години като малък семеен бизнес, който постепенно се превръща в лидер на пазара. Компанията разполага със собствена логистична мрежа, а зад успешното ѝ развитие стоят над 1600 служители. Днес, освен в България, брандът развива дейност на територията на Гърция, Румъния, Северна Македония, Албания и Унгария, благодарение на своя онлайн магазин.

* Материалът е предоставен от Мебели Виденов