Български дизайнери и творци ще представят своите оригинални модели на дрехи, бижута и аксесоари на MEGDANA FEST - Пролет/Лято '23. На това тридневно събитие, което ще се проведе от 12 до 14 май, ще бъдат представени ексклузивните предложения на множество български марки, съобразени с тенденциите на местния моден пазар.

снимка: The Mall

Събитието, което се провежда в The Mall на партера, обещава да предложи на посетителите повече креативност и младежки дух, цвят и стил, както и разнообразни изкушения. Това е първото издание на базара на българските марки, който има за цел да даде платформа на дизайнерите и творците от страната да представят работата си пред по-широка публика.

снимка: The Mall

Своите най-нови колекции ще представят модни марки като Provocative, Rons Pijamas, Beti Bones Lingerie и Кръгче. В същото време марки за бижута като YASHI jewellery, Gargorock и Boryana Dankova jewelry ще покажат своите уникални дизайни. Посетителите на The Mall ще могат да разгледат и аксесоарите, предлагани от марки като Je t'aime, Bardo bags и Handmade by Bilyana Kazakova.

снимка: The Mall

Освен възможността да се запознаят с работата на българските дизайнери и артисти, събитието предоставя на посетителите и възможност да почерпят нови идеи и да се запознаят с най-свежите лица сред българската фешън сцена. Фестивалът обещава да бъде празник на пролетта с допълнителна доза красота и специално внимание към детайла.

MEGDANA FEST на The Mall се очертава като като едно важните събития за българския бранш, което отбелязва творчеството и таланта на родните предприемачи и дизайнери. Посетителите ще имат възможност да разгледат ексклузивни предложения за дрехи, бижута и аксесоари от десетки марки, съобразени с тенденциите на местния моден пазар. Този фестивал обещава да бъде празник на пролетта, предлагайки на посетителите допълнителен щрих красота и специално внимание към детайла.

 

* съдържание на The Mall