* съдържание на Kaufland България

„Дядо, дядо, ето списък с нещата за училище!", чурулика радостно бъдещата първокласничка Миа със светнали очички и тича към дядо си. А дядото е най-известният в света българин - Христо Стоичков. Той се усмихва благо и широко и отвръща: „Дядо, ти ме върна в първи клас!".

Умилителната сцена е част от телевизионния клип за новата кампания на Kaufland България - „Влез в час с Kaufland България: Хиляди идеи за учебната година на изгодни цени“. Промоционалните предложения могат да се открият в седмичната брошура.

Носителят на „Златна топка" и две „Златни обувки" е новото рекламно лице на лидера в търговията у нас. Първата му кампания е с любимата внучка Миa, като вълнението и на двамата е неподправено, защото играят себе си.

Оказва се, че Камата е като повечето дядовци и баби - готови да дават безусловна любов и безрезервно внимание на внучетата, може би в опит и да компенсират липсата на време от младостта с децата си. „През целия снимачен процес Христо Стоичков се държа изключително мило и грижовно с Миа, като с безценно съкровище, а тя е такова - умна, изпълнителна и лъчезарна. Родена актриса!", казват от екипа на продукцията. 

снимка: Kaufland България

Промоционалните предложения на Kaufland България включват огромно разнообразие за всички ученици - от моливчета и гумички до геймърски клавиатури, мишки, уеб камери и слушалки.

снимка: Kaufland България

Стоичков не крие вълнението си от първия учебен ден Миа. През втората половина на август Камата пое по неизменните си задачи, а Миа към морето за безгрижни дни, но и в очакване на вълнуващия първи учебен ден.

Миa ще навърши 7 години на 28 септември. Миналата година на рождения й ден Стоичков написа: „Вчера моята русалка Миа духна 6 свещички! Най-голямото щастие е да сме всички заедно!"

снимка: Kaufland България

Най-известният българин в света е показвал нееднократно снимки на чаровницата, с която го дари дъщеря му Михаела (Мика). На един от кадрите Стоичков лови риба с момиченцето на колене. Камата използва всеки свободен час, за да разкрива света на Миа. През февруари той я заведе в Барселона, за да й покаже легендарния стадион „Камп Ноу". Двамата се снимаха на терена, на който Камата постигна някои от най-големите си успехи във футбола.

Миа участва и в публичните изяви на дядо си. Преди 2 години, след излизането на интерактивната книжка „Историята на Стоичков за деца", Миа го придружаваше при срещите с читатели и даването на автографи. Внучката се появи и сезон на „Фермата", в който Камата беше специален участник.