Участвате в кампанията на Johnnie Walker "Не говори. Действай. Keep Walking". Тя ни мотивира да излезем от утъпканата пътека, да предприемем действие. Как това пасва на характера Ви?

Мила Йовович: Целта на кампанията "Не говори. Действай. Keep Walking" е нещо, с което се асоциирам. Идеята за прекрачването на границите ми допада. Действието, пътят, който извървяваш, е това, което предизвиква промяната, което вдъхновява и мотивира хората. Действията са по-силни от думите.

Изглежда нищо не може да Ви спре, Вие влагате всички сили в нещата, които правите. Какво Ви мотивира?

Мила Йовович: Във времената, в които живеем, положителната настройка, упоритостта и куражът да продължиш по пътя си са ключови. Аз също срещам предизвикателства, но точно като Johnnie, предпочитам да крача напред, да взема нещата в собствените си ръце, да предизвикам промяната, която искам да видя. Осъзнавам, че когато продължавам напред, моите сподвижници се присъединяват, а заедно сме по-силни. Аз продължавам напред въпреки всичко.

Преживели сте доста в живота си, но винаги сте упорствали и сте продължавали напред. Кои са границите, които сте най-горди, че сте прекрачили?

Мила Йовович: Всеки среща трудности в живота си. Моят живот ме е научил, че често упоритостта е ключова, за да продължиш напред, и съм щастлива, че получих възможността да се развивам, да напредвам и да споделям това пътуване с хората около мен. Можеш да спреш за миг и да помислиш, но след това трябва да продължиш, да станеш по-добър човек.

Във видеото "The Walkers" работите със своя съпруг Пол У. С. Андерсън, който режисира продукцията. Как изживявате работата заедно?

Мила Йовович: Ние сме страхотен екип, той знаеше точно как да съчетае моя характер със стила и енергията на марката Johnnie Walker. Беше голямо забавление да се гмурнем в света на Johnnie Walker и да създадем нещо иконично.

Тази реклама цели да вдъхнови феновете на Johnnie Walker в Източна Европа да действат, да извървят думите. Какво бихте искали да споделите с тях?

Мила Йовович: Свидетели сме на огромна трансформация в света. Тя не е породена от празни думи, тя се случва, защото хората се борят за нещата, в които вярват, въпреки съмненията, въпросите и страховете си. Ние хората от Източна Европа нямаме какво да доказваме, ние оставяме действията ни да говорят за нас.

Какъв би бил съветът Ви към хората, които си мечтаят за нещо, но се страхуват да действат?

Мила Йовович: Невинаги е лесно, трябва да се държим един за друг и да продължаваме напред, да празнуваме постиженията си и да не спираме да се движим. Възхищавам се на смелостта и силата на всеки, който се е посветил на това да допринесе за общото благо. Не чакайте позволение или покана, за да направите това, което трябва; влагайте всичко от себе си в нещата, които правите. Не говори. Действай. Keep Walking.


Материалът е предоставен от Johnnie Walker.