От 06.06.2019 г. всеки клиент на финансовата организация, който изтегли бърз кредит със срок на погасяване от 9 до 18 месечни вноски ще плати още по- малко разходи за обслужването му.

MiniZaem.bg е компания, която според кредитния калкулатор на Izbiram.bg трайно заема водещи позиции сред небанковите финансови компании, предоставящи най-изгодните и добри условия в онлайн кредитирането.

От всички компании за бързо кредитиране, които са обект на сравнение на калкулатора на Izbiram.bg, Мини Заем предоставя най-добри условия за потребителски кредити от 10 до 18 месечни вноски. Кредитната компания се нарежда и сред първите три небанкови финансови организации, които предоставят най-изгодни и гъвкави условия за изтеглени кредити с 2 до 9 вноски.

От финансовата институция са горди от факта, че успяват да предлагат на своите нови и редовни потребители все по-добри условия по заемите. Само за последната една година това е четвъртото намаление на разходите по кредитите, които от небанковата организация предоставят, като това е тенденция, която със сигурност ще продължи. Като прибавим и безупречно работещата програма за лоялни клиенти, както и възможността за предсрочно погасяване на заема без никакви такси, без никакво съмнение Мини Заем и ще продължи да стои на едно от първите места сред кредитните организации, които предоставят възможно най-добрите и изгодни условия, при които предоставя кредитните си продукти.

Небанковата кредитна компания разбира и подкрепя своите клиенти и ще продължава да ги изненадва приятно с все по-приемливи условия, при които предоставя както заеми до заплата, така и кредити на вноски. За Мини Заем няма по-голяма награда от тази да може да израства заедно със своите клиенти и да може да отговори на техните потребности за онлайн кредити с ниски разходи.