За всички фенове на италианския вкус, Subway представя нови сандвичи в менюто си - Chicken Pizziola Sub, Margherita Toastie и Pepperoni Sub Ciabatta.

Новите попълнения са чудесен начин поне за малко да се пренесете в Италия, заедно с приятели или семейството.

Новите предложения в менюто на Subway включват:

Ако сте от хората, които не могат да решат дали им се хапва пица или сандвич, предлагаме да се насладите и на двете едновременно. Chicken Pizziola Sub е вкусно парченце от Италия в хрупкав и ароматен хляб. Възможността да направиш сам своя съб и богатият избор от съставки, ти гарантират, че ще намериш любимия си вкус.

А когато ти се хапва нещо малко, Subway предлага хрупкав тост, направо от фурната - Margherita Toastie със сос маринара, домати, моцарела и риган!

Pepperoni Sub Ciabatta - хрупкава италианска чабата със сос маринара, пеперони, сирене и зеленчуци. Всичко това, поръсено с ароматен риган, със сигурност ще донесе наслада на всеки пица фен.

Разнообразието и възможността клиентите да измислят своите събове, винаги са отличавали Subway от другите ресторанти. Свежите съставки и богатото меню означават, че всеки може да намери нещо за себе си. Компанията не забравя и за хората, които избягват месото и животинските продукти в своето ежедневие. 24% от предложенията на Subway са веган или вегетариански. Това значи, че всеки може лесно да се наслади на предложенията в менюто на Subway.


*Материалът е предоставен от Subway