Колкото и да се стараем да бъдем безкомпромисни в почистването, винаги остават онези малки ъгълчета и кътчета, до които не стигаме. Причините могат да се крият в това, че прахосмукачката и мопът не ни позволяват, заради пространствени ограничения или размерът на уредите, които използваме. Някои от най-често избягваните места за почистване включват:

Под дивана - Диванът играе една от главните роли на любимо място във всяка къща. Именно заради своята популярност, той служи като място за отдих, за похапване, за игри с деца или домашни любимци и още безброй други. Тези дейности се отразяват и на чистотата, създавайки пространство пълно с прах, трохи и косми под дивана.

Под шкафовете - Колко често се сещате да обърнете внимание на малките пространства под големи шкафове? Именно защото не влизат в списъка на места за често почистване, тези кътчета се нуждаят от сериозно ефикасна дезинфекция заради сериозни натрупвания на прах и други замърсявания.

Килимът в спалнята - Както диванът, така и килимът в спалнята често може да бъде мястото, на което се среща всичката мръсотия в стаята. Честото почистване на тази част от спалнята е наложително, тъй като създава благоприятни условия за събиране на прах, косми, мъртви кожни клетки и различни други нечистоти.

Благодарение на напредването на технологиите вече имаме възможност за чист дом с проникване до всички малки ъгълчета с минимални усилия и максимална помощ. 4-в-1 прахосмукачка-робот с най-тънкия дизайн* Rowenta Explorer Serie 60 обещава да преобърне представите ни за домашно почистване и прави блестящо чистия под реалност. Специалната 4-в-1 система включва леко почистване, почистване в дълбочина, почистване с прахосмукачка и моп едновременно, и гарантира, че подът ще е безупречно чист. А уникалният ултратънък дизайн на Rowenta Explorer Serie 60 с височина от само 6 см спомага за лесно промъкване и до труднодостъпните места, с които обикновено се борим.

В зависимост от специфичните ви нужди може да изберете прахосмукачка-робот с въртяща се централна турбочетка за оптимално събиране на косми от домашни любимци, или пък с високоефективен филтър Allergy+, който е перфектният вариант за чувствителните към прах, улавяйки до 99.9% от акарите и алергените, които можем да срещнем вкъщи.

Вижте повече във видеото:

Rowenta Explorer e подходящ за всяка стая, защото се справя отлично с паркет, плочки и килими, събирайки едновременно нечистотии и почиствайки с моп. Със своята системна навигация Smart Exploration 4.0, включваща жироскоп, странична камера и инфрачервени сензори, роботът гарантира оптимално почистване на всички помещения, навигирайки прецизно покрай препятствия, и без риск от падане. Всичко това може да се случи без дори да сте вкъщи с безплатната апликация Rowenta Robots. Създайте график на почистване и да управлявайте роботът от разстояние, за да пестите време и да се радвате на безкомпромисно почистване с Rowenta Explorer.