Lego остров на креативността стартира на 16-и и ще продължи до 19-и май в Sofia Ring Mall. Любимото забавление за малки и пораснали деца ще предложи много игри, атракции и невероятни емоции. Посетителите на креативния остров ще имат и уникалния шанс да спечелят пътешествие до мечтаната дестинация на всеки лего маниак - "Леголенд" Германия.

От 16 до 19 май Sofia Ring Mall се превръща в истинско лего царство. Цели четири дни на Ниво 1 търговският център заедно с Комсед организира специален кът - "LEGO остров на креативността". Там всеки желаещ да поеме по пътешествието на "LEGO острова" ще получи своя личен " LEGO паспорт". С него той трябва да посети 5-те обособени лего зони за игри и да вземе по един печат във всяка. Това му гарантира, освен няколкочасово забавление, удоволствие и специални награди, предоставени от Комсед, и талон за участие за голямата награда - пътешествие до "Леголенд", Германия. Двудневната екскурзия до мечтаната за всеки лего маниак дестинация включва двупосочни самолетни билети, 2 нощувки със закуска в двойна стая и пропуски за "Леголанд".

Непълнолетни лица под 14-годишна възраст имат право да участват с писмено съгласие от родител и/или настойник, който да ги представлява лично.

Елате и изживейте лего мечтата си в Sofia Ring Mall на следните дати:

16 май, четвъртък - от 16:00 до 20:00 ч.

17 май, петък - от 14:00 до 20:00 ч.

18 май, събота - от 10:00 до 19:00 ч.

19 май, неделя - от 10:00 до 17:00 ч.

Lego остров на креативността затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.