Френската ривиера през пролетта, шампанско, луксозни яхти, блясък на светкавици и вечерни рокли. Всичко това понякога не е само на екраните: някои късметлии прекрачват в екрана и изживяват тази незабравима приказка на живо. Вече пет години Mastercard предоставя възможност на двойки от България да преживеят нещо безценно по време на кинофестивала в Кан. Фестивалът е затворено събитие, за което по друг начин билети не могат да закупят и се предлага ексклузивно за клиентите на METRO Кеш енд Кери с карта Mastercard. Победителите ще отседнат в един от хотелите, в които са настанени звездите и около тях ще се разхождат най-известните в момента режисьори и актьори, на линия да бъдат помолени за селфи с тях. Българската двойка ще премине и по червения килим, разбира се, не без осигурена първокласна подготовка от професионални гримьор, фризьор и стилист.

Посещението в Кан в случая не е просто ваканция. Екипът на Mastercard е вложил дългогодишни ресурси, за да разработи магическо преживяване, единствено по рода си и което не може да се купи с пари. "Когато заминах, не знаех какво да очаквам, признавам дори бях малко притеснена." споделя победителка от миналата година. "Но в момента, в който пристигнеш и те поеме екипа и се чувстваш толкова специален, обгрижен и приет сред звездите, разбираш какво наистина означава безценно преживяване. Често разглеждаме снимките от това приключение с дъщеря ми и чак не ми се вярва, че не е било само сън.", споделя тя.

Вашето пътешествие до Кан започва с МЕТРО и изобилието от над 40 000 хранителни и нехранителни стоки от България и света, събрани под един покрив. Преди 20 години МЕТРО отвори първите си магазини, за да започне една истинска шопинг революция, която продължава и досега. Днес в 11-те магазина на компанията, любителите на вкусната и автентична българска храна могат да намерят изобилие от български плодове и зеленчуци, колбаси и месо, редом с невероятно разнообразие от екзотични продукти, над 90 вида риба и морски дарове от 7-те морета на света, заедно с над 1100 вина от Стария и Новия свят. Близо 3000 вида български и вносни млечни продукти, над 50 вида 100% чист мед и над 1500 сертифицирани био храни и артикули допълват избора, който изкушеният клиент може да направи - всички с гарантирана проследимост до самия им производител, с високо качество и на конкурентна цена.

За да участвате в надпреварата за безценното преживяване, трябва да сте направили безконтактни плащания с карта Mastercard в магазини METRO на минимална стойност 69,00 лв. с ДДС на една фактура в промоционалния период от 27 март до 23 април 2019 г. и да регистрирате бележките от ПОС трансакциите на https://promo.metro.bg/. Така, от една страна, с безконтактната трансакция сте заплатили бързо, удобно и сигурно, а от друга - се включвате в играта за награда.