Всяко семейство разбира по свой собствен начин как може да изглежда перфектната и заслужена почивка - за едни усамотяването на тихо и спокойно място е като една истинска сбъдната мечта, за други пък атракционните забавления и динамичното ежедневие е така търсеният и желан ефект, а за трети комбинацията от двете се оказва най-идеалният и предпочитан вариант. Но възможно ли е да създадем перфектната семейна почивка, за която ще си заслужава всеки един споделен и преживян момент от нас?

Сега няма да ви бавим допълнително с още обяснения или догадки, а директно ще ви споделим, че темата за нашия семейно-приключенски материал ще бъде за магията, която може да се създаде около пътуването на четири колела, и по точно на приключението с уютен семеен кемпер. Казваме уютен семеен кемпер за всички онези наши читатели, които все още не са опитали от неописуемото изживяване, което може да бъде създадено, ако предпочетат да прекарат своята почивка и екскурзия в комбинирани две в едно.

Предварителни резервации не се изискват, гледката от "терасата" ни винаги може да е към искрящото синьо море, децата да са пуснати свободно за игра, а домашният ни любимец да е навсякъде с нас. Няма как да опишем по-точно и конкретно всички онези удобни предимства, които могат да се създадат от пътуването и почивката с кемпер. Чакайте, забравихме да споменем, че в менюто на "ресторанта" е винаги точно това, което на нас най-много ни се похапва - палачинки с домашно горско сладко? Имаме ги. Свежа салата с пресни току-що откъснати от градината зеленчуци? Изключително добър избор. Морски деликатеси на плоча от сутрешния улов за вечеря? О, да!

И докато описваме примерната апетитна трапеза, която можем да си създадем почивайки си с кемпер, то трябва да кажем и няколко думи за атракционните възможностите, които са присъщи на този тип екскурзионно приключение. Ако сме настроени за парти, то можем да посетим не само няколко определени нощни местенца в курорта, в който се намираме, а имаме възможност пред нас всяка вечер да сме на различно място, в различен град и с различни хора, като "хотелската стая" е навсякъде с нас. Свободата на това да се забавляваме там, където решим, е в основата на магията наречена пътуване с кемпер. Ако пък обичаме усамотените парти моменти, то можем да си спретнем една луда нощна фиеста на онова самотно кътче на плажа, където музиката няма да смущава никой и е точно по вкуса ни.

Възможността да си създадем перфектната семейна почивка с кемпер ни дават от Lidl, и тяхната игра "Приключение в движение"! С нея до края на месец март можем да спечелим един от 150 ваучера за едноседмична почивка с кемпер от CAMPERISIMO, с включено цялостно кухненско и къмпинг оборудване, с което да си създадем най-невероятната и незабравимо семейна екскурзия на четири колела. Всички желаещи, които искат да се включат в томболата на играта "Приключение в движение", могат да направят това като регистрират покупки на стойност минимум 30 лв. в магазините на веригата и сканират на касите своята Lidl Plus карта. След това не трябва да забравят и да активират участието си, за да могат да опитат късмета си за едно незабравимо приключение с кемпер.

И за финал само ще кажем - ако не сте участвали в играта "Приключение в движение" ви съветваме да участвате, ако не сте пътували с кемпер, пътувайте, ако не сте изживели приключенските мигове на живота си, опитайте да ги изживеете! Допирът до нови разбирания, култури и емоции може да създаде едни незабравими спомени за всички нас, които да бъдат присъщи само тогава, когато се опитваме да откриваме и опознаваме света, който ни заобикаля.


Материалът е предоставен от Lidl