Огнедишащи и смели, храбри и жертвоготовни - те долитат от далечни земи, за да сбъднат мечтата на малки и големи. На 25 септември The Mall посрещна цели пет огромни дракона с магически способности и се превърна в своеобразен House of the Dragons. Сега е моментът и вашите деца да станат част от мистичното приключение.

Това не е обикновена изложба на фигури, а истинско интерактивно преживяване - драконите се движат, издават звуци, мърдат очите си, а изпод страшните зъби на някои от тях излиза огън. По време на събитието децата могат не само да се забавляват, но и да получат много нови знания за едни от най-любимите приказни герои.

снимка: The Mall

На специално подбрани места в целия търговски център са разположени Сирил, Азула, Калсеру, Обзервериъс и Виндикта. Сирил е триглав дракон, пред който малчуганите ще трябва да докажат смелостта и ловкостта си. Азула пък ще тества колко са бързи в движенията. С Калсеру децата ще се научат да се грижат за драконовите яйца, а Обзервериъс ще проверява тяхната наблюдателност. С Виндикта малките мечтатели ще се потопят в магическия свят с пътешествие с лодка.

И това не е всичко - най-смелите от малчуганите ще се превърнат в истински ездачи и повелители на драконите, а родителите им ще могат да запечатат този момент в красив кадър.

снимка: The Mall

The Mall кани всички приключенци да посетят изложбата на реалистични драконови експонати. До 16 октомври родителите имат възможност да сбъднат една от мечтите на своите деца и при това напълно безплатно.

Със забавни игри и пъзели децата ще се впуснат в мистичните изживявания, за които досега само са гледали по телевизията или са чели в приказките - не просто игра, а истинска възможност за нови запознанства и придобиване на умения.

От 25 септември досега стотици семейства посетиха експозицията и се насладиха на интерактивното представление. Ако детето ви мечтае да се сражава с дракони или просто да види тези магически създания на живо, можете да му осигурите интересна драконова експедиция в The Mall.

снимка: The Mall

Организаторите на събитието ще подарят за спомен на всеки малък фен забавна книжка, а към всяка книжка ще има и скреч карта с награда от различен детски бранд.

От 10 до 22 часа Сирил, Азула, Калсеру, Обзервериъс и Виндикта очакват всички приключенци в The Mall, за да премерят сили с тях и да им предадат своя магически опит.

снимка: The Mall

Включете се в официалното събитие ТУК>>>

 

снимка: The Mall

*Материалът е предоставен от The Mall