Апаратната импулсна терапия е създадена, за да подобри потентността и подсили сексуалната енергия на мъжа. Повечето от методите, използвани в сексуалната медицина (като медикаменти и инжекции), са с краткотрайно действие, обикновено в рамките на интимния контакт. Приложението им често е свързано с напрежение и стрес, провокирани от необходимостта от проследяване на дозите и на точното време на прием на медикаментите или поставяне на инжекциите. Тази фиксация не позволява на мъжа да се отпусне напълно и да се наслади максимално на сексуалното преживяване. Освен това, някои заболявания са противопоказание за медикаментите, подпомагащи ерекцията на мъжа.

Апаратната импулсна терапия е ефективен и траен във времето метод, при който не се използват медикаменти и е напълно неинвазивен и безопасен. С ниска честота на вълната се изпращат импулси към няколко зони на таза и половия член. Те стартират бърз процес, който едновременно с това е естествен за организма - неоангиогенеза. Характеризира се с образуване на нови кръвоносни съдове, които разширяват съдовата мрежа и дават тласък на кръвообращението в зоната. Кръвотокът е в основата на спонтанната, стабилна и продължителна ерекция. След процедурите с апаратната импулсна терапия мъжът може да разчита на пълна свобода в интимните моменти и да се освободи от чувството си за несигурност.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg