Отдавна смятам за загубена всяка битка от войната „какво-ще-гледаме-тази -вечер“, когато отсрещната страна предлага незабравимия екшън „Лоши момчета“.

Дори да си на друга вълна, когато детективите Майк Лоури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лоурънс) се появят на екрана всичко е вече решено. Но ако има нещо, което може да се окаже правилното оръжие и да промени стратегията на „войната“ в събота вечер – това е новото предложение на AXN: „Лоши момичета“ с премиера за България на 27 април от 21:00 часа.

Екшън сериалът излезе миналия май в САЩ и пожъна небивал успех заради невероятния тандем в центъра на събитията.

 

Снимка: © AXN

Връщайки темата за лошите момчета, помните ли таен агент Сид Бърнет?

Последно я видяхме в Маями, преследвана от яки гангстери и кръвожадни наркодилъри. Сид всъщност е сестрата на детектив Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) от „Лоши момчета“ и онази, по която детектив Майк Лоури (Уил Смит) доста е хлътнал. След като двамата успяват да я измъкнат от нарко-кашата, в която се е забъркала със смъртоносните картели, Сид решава да започне на чисто в Лос Анджелис.

Повечето от нас мразят смяната на актьори в любими филми и сериали, затова ще останат удовлетворени, че ще видят познатото лице на екрана – актрисата Гейбриъл Юниън, която продължава да играе ролята на Сид в екшъна, пропит с познатото чувство за хумор от „Лоши момчета“.

Причината е, че един от изпълнителните продуценти отново е Джери Брукхаймър, застанал и зад „Лоши момчета“ преди около четвърт век.

Снимка: © AXN

Този път в „лошата комбинация“ се присъединява и секссимволът и актриса Джесика Алба, известна с главната роля във филма „Хъни“. Тя влиза в ролята на действащ спецполицай и майка едновременно – Нанси Маккена.

Нанси е жена с доста объркано минало, което, също като новата си партньорка Сид, се опитва да загърби.

Снимка: © AXN

Нанси и Сид изграждат неразривна връзка и се превръщат в новите „лоши момичета“ на продуцентите Джери Брукхаймър („Лоши момчета“), наградения с „Еми“ Джонатан Литман, Кристиан Рийд, Брандън Марголис, Брандън Зонър („От местопрестъплението: Ню Йорк“), Дъг Белград („Заекът Питър“) и много други, участвали в режисурата на епизодите.

Снимка: © AXN

Друга добра новина е, че зрителите ще могат да се насладят на цели 13 серии, тъй като „Лоши момичета“, за разлика от „Лоши момчета“ е сериал. Така че няма да бъде неочаквано, ако в даден момент агентите Лоури и Бърнет се окажат в центъра на крими купона.

А вече се снима и втори сезон!

Продуцентите не залагат на иновативните ефекти и електроника, както вече познатите, надпреварващи се една друга продукции на новия XXI век.

Напротив – те обръщат поглед с носталгия към лентите от 90-те години, лишени от футуристичен поглед и философски препратки.

Снимка: © AXN

В типичния стил на AXN, зрителите остават заинтригувани от сюжета, ако са истински търсачи на крими истории, особено когато са замесени две неустоими и доста смели дами. Те получават възможността да гледат най-хитовите световни продукции броени месеци след официалните им премиери и остават в крак с времето.

Със сигурност нежната половина от аудиторията ще преоткрие себе си както в агент Сид, така ѝ в сложната роля на Нанси – като работеща майка и действащ полицай.

Снимка: © AXN

Почти веднага след премиерата на „Лоши момичета“ двете актриси получиха и първите си награди за ролите си в поредицата. Така че помнете с добро „Лоши момчета“, но сега е време за „Лоши момичета“!

 

*Рекламна публикация