В разгара на лятото сме, а днес отбелязваме един доста пивък, освежителен и услаждащ се празник - този на бирата. По този повод искаме да ви предложим някои интересни и предложения, с които да отбележите подобаващо празника. Разбира се, подходящи са не само за днес, а за целия сезон и ще ги откриете на само един Lidl разстояние от вас. Някои от тях са със златен медал за качество, други от специална селекция, а трети са същински крафт съкровища.

Престижният отличник

Започваме с престижния отличник в този материал - Argus, който е сред първенците заедно с Perlenbacher при собствените марки бири на Lidl, спечелили медал за най-високо качество според вота на клиентите в проучването Private label QUDAL - QUality meDAL 2022/2023. От 4-ти до 6-ти август във всички 119 магазина на веригата в цялата страна ще откриете страхотно предложение специално за Световния ден на бирата. Става въпрос за офертата 19+5 безплатно, с която ще вземете 24 бири от по 0,5 мл., като заплатите само 19 от тях. Цените за промопакетите започват от 18,81 лв. като всички предложения спокойно може да разгледате в седмичната брошура на веригата.

Специални селекция като за специален ден

Ако искате да отбележите Световния ден на бирата с нещо ново, непознато, но пък затова с необходимото високо качество, Lidl отново има супер подходящо предложение за вас. По повод най-бирения ден от годината, смарт дискаунтърът предлага на своите клиенти специална селекция от британски ейлове до 4,2% алк. С 12 различни предложения и в бутилки от по 0,5 мл., Golden Ales пакета от Lidl ще бъде истинска атракция в хладилника на всеки един любител на бирените предложения.

Време е за нещо тъмно и изискано

Кой казва, че тъмната бира е само за зимата?? Представете си, че е късна лятна вечер, вие сте на веранда и се наслаждавате на свеж морски бриз, а на масата компания ви прави една ледено студена биричка с по-тъмен привкус. За осъществяването на това истинско пивко блаженство, Lidl предлага до края на тази седмица няколко подходящи предложения, като само трябва да внимавате с по-високия алкохолен градус. Сред тях е белгийската бира Стронг Блонд с марката Crius и алкохолно съдържание от 8,5%, която ще откриете в комплект от 4 бири по 0,33 мл. на цена 6,99 лв. Не са за изпускане и изисканите бири френско производство с марката Abbaye de Vauclair, които се предлагат в две разновидности: Блонд 6,2% алкохол и Амбър 6,1% алкохол, които ще откриете в опаковки от 0,75 мл. и на цена 4,99 лв. за брой.

Несравнима изненада за всички любители на бирата

На финала сме и сега е време за изненади. Понеже Световният ден на бирата е празник, който прави щастливи толкова много хора по света, сега идва моментът да споделим и за още едно практично предложение. Става въпрос за супер удобния диспенсър за бира с марката Silvercrest, който може да бъде открит в Lidl от днес. Той разполага с безшумна термоелектрическа охлаждаща система, поддържа стандартен 5 л. кег и работи с температура от 3 до 6 градуса. Това определено може да бъде топ изненада за всеки един истински любител на бирените удоволствия.

Накрая искаме да ви припомним да не забравяте да консумирате винаги отговорно и умерено, и да се наслаждавате на всяка една отпита глътка бира така, както наистина си заслужава - винаги в приятна и щастлива компания и винаги с високо качество на пивото.


Материалът е предоставен от Lidl.