Всички, жадни за положителни емоции и незабравими моменти, ще могат да се насладят на цветната програма, която готви Restart Life Fest, който ще се проведе на 3 и 4 юли на стадион "Юнак".

Фестивалът ще се проведе за първа година в столицата и е продължение на Mood for Food Street Fest, който две поредни години предостави незабравима атмосфера, неописуемо вкусна храна и любими музикални изпълнения в Пловдив. Тази година фестивалът ще се проведе в София, като освен визията, така и програмата на събитието са още по-разнообразни, за да отговарят на интересите на всички посетители.

В първата вечер на фестивала - петък, 3 юли, DJ Funkster ще посрещне първите посетители на събитието с любими музикални изпълнения, а street food каравани ще се погрижат за една по-различна и вкусна градска вечеря със своите сочни бургери и майсторски коктейли. Музикалната сцена ще заемат и So Called Crew с разтърсващ концерт, който не е за изпускане. В програмата на фестивала ще се включи и любимата "Пощенска кутия за приказки" и премиерното представяне на книгата "Петък точно в пет" на Китодар Тодоров.

Съботният ден ще продължи в състезателен дух за любителите на джагата, както и за тези на лютото. Джага турнирът ще даде шанс на всички желаещи да премерят сили и да докажат кой е най-добрия играч, докато традиционното надяждане на Chilli Hills отново ще търси най-издръжливия любител на лютото.

За доброто настроение в съботната вечер ще се погрижи DJ Skill, а нощта ще завърши с концерт на легендарните P.I.F. и Ostava.

Билети ще намерите на място, като стойността на еднократния билет е 15лв, а на билет за посещение през двата дни - 20 лв. Фестивалът е безплатен за лица до 15-годишна възраст, а лица под 18 години се допускат само с придружител. Restart Life Fest ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията.

Запазете уикенда за най-приятните емоции и не пропускайте старта на летните фестивални дни! За допълнителна информация и ъпдейти около Restart Life Fest следете Facebook събитието тук.

Очакваме ви там!