Bulgaria Mall става на 7 години! По този повод той очаква всички желаещи да споделят празника му на 1 декември от 11:00 ч. в сградата на мола, където ще има изненади и забавления за всички присъстващи, при това през целия ден!

От 17:00 ч. на сцената ще се качи един от най-красивите и разпознаваеми гласове на съвременната музика - Любо Киров.

Освен с концерт на любимия изпълнител, като рожденик Bulgaria Mall e подготвил страхотни подаръци, с които да благодари за 7-годишната подкрепа на своите клиенти. През целия ден посетителите ще имат възможността да спечелят награди от Sport Depot, Pulsar, Sotto Zero gelato Italiano, Al-Amar.bg, NEXT LEVEL Fitness, който ще отвори врати в мола съвсем скоро, както и 7 ваучера за пазаруване в Bulgaria Mall, всеки на стойност 100 лева.

Входът ще бъде свободен и от гостите се очаква единствено да отидат с доброто си настроение. Рожденикът ще черпи!

Същия ден ще се постави и началото на специалната коледна изненада, за която ще разбере повече преди Любо Киров да излезе на сцената.

Тази Коледа ще бъде различна. Bulgaria Mall се е постарал да направи месец декември още по-празничен и вълнуващ. В него ще се проведат разнообразни активности за малки и големи, които да накарат всеки да вярва в чудеса,

Коледна програма:

Дядо Коледа и Баба Коледа

Гостът, който ще пристигне чак от Лапландия, тази година ще доведе и своята мила половинка - Баба Коледа. Всяко дете ще може да разкаже за своите най-съкровени желания и да увери белобрадия старец, че е слушало през цялата година, в следните дни и часове:

1 декември: 13:00 - 17:00

Всеки уикенд /от 7.12 до 22.12/: 12:00 - 16:00

Ниво партер

Детски работилнички

Ще бъдат приготвени тематични работилнички за малките посетители на Bulgaria Mall, които искат да се развихрят и да покажат колко умело могат да създадат свои коледни аксесоари и картички. Доброто настроение и щастливите усмивки са гарантрани.

14 и 15 декември: 12:00 - 13.30

Куклен театър

Този декември ще се гостите ще могат да се потопят във вълшебния свят на най-любимите и неостаряващи детски приказки. Коледата никога не е била толкова забавна. Ще откриете сцената на ниво партер всеки уикенд от 11:00 часа.

Всеки уикенд: 11:00

Рождествен концерт на Госпъл Хор

Ще можете да се насладете на едни от най-познатите рождествени песни в изпълнение на София Госпъл Хор на живо в Bulgaria Mall

15 декември: 20:00

Колкото до изненадата? Единственото, което трябва да направите, е да отправите своето пожелание... на правилното място!

Bulgaria Mall, 1 декември

Вход свободен