Още е рано за плаж, но пък следобедната програма на FOX Life ти предлага чудесна идея за отмора в горещите летни дни. Този юни се готви за шантав следобед пред телевизионния екран! Всеки делник веднага след края на работния ден, от 17:00 до 19:00 часа, ще може да се посмееш с четири епизода от най-забавните и щури сериали в портфолиото на FOX Life, a именно "Американска съпруга" и "Сготвено с любов".

 

На 14 юни точно в 17:00 часа се готви за двойна доза смях с първия сезон на "Американска съпруга" - един супер забавен сериал, който успява да изложи на показ някои сериозни за съвремието ни проблеми и да ги прекара през призмата на хумора. Този разказ за едно не особено заможно семейство, принудено да живее в среда на богаташи, в която всеки цели да изглежда по-добре от съседа, ще те накара да се замислиш за отношенията между хората, за истински важното в живота, но и със сигурност ще успее да те разсмее до сълзи.

Самоуверената и безпардонна Кейти Ото (Kейти Миксън, "Майк и Моли") ще се погрижи за доброто ти настроение заедно с Грег (Дидрих Бадер), Оливър (Даниъл Димаджо), Ана-Кат (Джулиа Бътърс) и Тейлър (Мег Донъли). Но няма как иначе, защото чаровната съпруга и майка на три деца те въвлича за секунди в своите всекидневни неволи, докато се грижи за щурото си семейство в богаташкото градче Уестпорт - територия на снобари от класа.

На семейство Ото им се налага да се преместят в това свърталище на надути богаташи, защото училищата в областта са най-добрият избор за дъщеря им Ана-Кат, която страда от психологично разстройство. На синът им Оливър обаче изглежда, че обстановката и охолието в квартала му понасят доста добре.

Ще успее ли духовитата Кейти да устрои семейството си на това, изпълнено с "перфектни" майки и техните "перфектни" деца? Ще се впишат ли тя и семейството ѝ веднъж завинаги, предстои да разберем всеки делник от 17:00 часа. А ако пропуснеш някой епизод, не изпадай в паника, защото на следващата сутрин можеш да гледаш повторение на епизода. Детайлната програма, можеш да видиш тук.

Не бързай да ставаш от дивана, защото следват още два епизода, които със сигурност не са за изпускане. "Сготвено с любов" започва в 18:00 часа и ще ти разкаже за сложните драми на Джош (Джонатан Садовски) и Габи (Емили Озмънт).

Двамата идват от съвсем различни светове и сблъсъка им непременно ще те развесели. Той е богат млад предприемач, а тя - красива и амбициозна млада готвачка, която мечтае за бляскава кариера в сферата си. Джош я наема за свой личен готвач, но още в началото на познанството им двамата си лягат заедно. Уж неангажираният секс бавно и постепенно се превръща е нещо повече и двамата са поставени на кръстопът - трябва да решат дали ще дадат шанс на тази романтична заигравка или ще останат само на професионалния фронт.

Заедно със София (Ейми Кареро), Йоланда (Ким Уайтли), Елиът (Рекс Лий), формират особено динамичен и едновременно с това сложен екип, който обаче ще ни спука от смях!