Живеем във века на технологиите и това ни позволява максимално да пестим време и пари. Това бе и причината да имаме свой онлайн магазин, който да улеснява нашите клиенти. Ето поне 5 Защо да се доверите на TOYS.bg, които ще ви представим сега.

  1. Времето- то никога не стига, а често дори е по-ценно и от самата покупка, която правим. При нас осигуряваме всичко необходимо за детето ви и то за всеки етап от неговото развитие на едно място.
  2. Цената - не е тайна, че онлайн продуктите струват по-евтино, отколкото във физическите магазини. И при нас важи това!
  3. Доставката - предлагаме ви безплатна доставка до всяка точка на страната при покупки на стойност над 70 лв.
  4. Няма тълпи от хора - в условията на Корона вирус, всеки се опитва да се предпази от прекаления контакт с много хора на затворени пространства. Есенните и зимните месеци предразполагат към събирането на хора в затворени помещения. За да избегнете тълпите, можете да се доверите на услугите на нашия онлайн магазин. Може дори заедно с вашия малчуган да изберете всичко, което му е необходимо и с един клик то ще пристигне при вас бързо и удобно.
  5. Опцията "Любими" - oгромен плюс е, че в TOYS.bg можете да следите постоянно новите артикули, които се качват, да ги добавяте към любими и да изчакате момента, в който са на промоция и да се възползвате.

Снимка: iStock by Getty Images

Да не забравяме, че когато пазарувате онлайн, вероятността да останете с изпразнени джобове е много по-малка. Защото вие сте този, който контролира процеса на пазаруване и плащане!

В нашия семеен сайт ние всичко правим с любов и отдаденост! Защото той е вдъхновен от деца за деца!

Както повечето успешни проекти, които стартират в различни трудни периоди, така и идеята за нашия семеен сайт се роди през лятото на 2019 година, в началото на пандемията в България. Докато стояхме вкъщи с децата, те заявиха желание да можем да направим нещо от деца за деца. И това беше моментът, в който сякаш изведнъж в нас узря идеята на децата ни. Опитваме се да ги научим по този начин да правят също полезни неща за други деца.

Развитието на всяко дете е процес, повлиян от много елементи. От модела на преподаване, избран от родителите, през избраното училище и приятели до играчките, с които малките се забавляват. Мястото на играта в живота на детето от предучилищна възраст се определя от подражателното му отношение към действителността , което на свой ред зависи от специфичното за всяка възраст " вграждане" на личността в обществото. За осъществяване на играта, са необходими подходящи инструменти. Така са се появили играчките. Те са предмети, които правят детето щастливо, също така му помагат да развива и своя индивидуален характер. Играчката е средството, с което детето си служи в играта. Затова съществува тясна връзка между играта като дейност и предметите, с които детето играе.

Нашето портфолио покрива над 15 К продукти. В него няма само играчки. Продуктите ни включват грижа за бъдещата мама, новородено бебе, бебешки и детски играчки за всяка възраст; детски продукти за игра навън, продукти за ученици, продукти (подаръци) за възрастни, а за училището при нас всеки потребител може да намери така нужните консумативи, учебници, книги и игри и така до завършването на детето му; топ марките LEGO; Micro® тротинетки; Baby born; Frozen; Star Wars и др.също могат да бъдат намерени в онлайн магазина ни.

Снимка: Toys.bg

В секцията БЕБЕ в нашия онлайн магазин БЕБЕ, освен по пол, сме сортирали категориите и по възраст - Възраст: Новородени; 12-17 месеца; 18-24 месеца; 3-5 месеца ; 6-8 месеца; 9-11 месеца; 2-3 години; 4-5 години.

Категориите, които сме създали, за да улесним търсенето на потребителите, посетили онлайн магазина ни TOYS.bg са:

Био почистващи препарати; Колела; Мебели за детска стая; Играчки; Колички; Плажни и летни артикули; Раници; Стая бебе; Столчета за кола; Тротинетки; Здраве; Храни ; Мода и обувки; Видео и аудио игри; Спорт и на открито; Книги; Обзавеждане; Училище и обучение; Играчки и игри; Рисуване и творчество; Бебе и бременност; Тестове за бременност; Люлки и шезлонги; Кенгуру и ергонoмични раници; Бебешки гнезда; Мода за бременни ; Всичко за път; Бебешки албуми и идеи; Кърмене и грижа за мама; Бебешки мебели ; Хранене; Столчета за кола; Бебешка мода и обувки; Бебешки колички; Спокоен сън; Сигурност; Играчки; Къпане; Здраве и грижа; Залъгалки и аксесоари; Памперси и повиване; Персонализирани подаръци; Нагряващи се плюшени играчки.

Можем да обобщим, че от TOYS.bg спестяваме време на всеки родител. За нас е изключително ценно да посрещаме нуждите на клиентите си, както и обратната връзка с тях. Това ни дава възможност да обновяваме асортиментите си почти постоянно и да подобряваме услугите си в помощ на родителите. Ето защо се стараем да развиваме постоянно нашия блог, така че да предлагаме качествена и съвременна информация по всички актуални теми.

Понякога... - каза Пух - най-малките неща, заемат най-голямо място в сърцето ти! Затова...

Подари си спокойствие с TOYS.bg!


Материалът е предоставен от Toys.bg.