Над триста деца се включиха във волейбол под небето, организиран от "Софийска вода", част от Веолия. Те играха заедно с легендарния капитан на националите Владимир Николов и популярните влогъри - Павел Колев и Ицака.

Освен голямото предизвикателство да играят волейбол на 25 метра височина, на покрива на Mega Mall Sofia, децата се радваха на слънчево време, много подаръци и изненади.

Точно в 12:00 ч. всички заедно почетоха паметта на гениалния поет и революционер Христо Ботев и на загиналите за свободата на България.

В Mega Mall Sofia се намира и един от най-новите и модерни Центрове за обслужване на клиенти на "Софийска вода". Офисът отговаря на съвременните изисквания за технологична функционалност.

Освен всички услуги на дружеството, екипът на центъра е на разположение с полезна информация и консултация за последните иновативни предложения на компанията. Част от тях са новата система за дистанционно отчитане на водомерите с възможност за управление на консумацията от самите потребители в реално време и онлайн смяна на партида.

От дружеството напомнят, че до 10 юли 2019 г., всички клиенти могат да се възползват безплатно от услугата "Смяна на партида" онлайн или в офис, без значение от просрочието.