Новата любима дестинация за релакс на 40 минути от София разшири с хотелска част своето еко вилно селище. Новото тяло на бутиковия комплекс предлага 35 двойни, 5 двойни делукс стаи и 8 апартамента в непосредствена близост до СПА центъра. Освен гарантирано неповторимо СПА преживяване, хотелската част обещава и неустоима гледка към крепостта Цари Мали град на юг и върховете на Витоша планина на север.

Лековитата минерална вода в комплекса е основна притегателна сила за търсещите почивка. СПА център "Гала Плацидия" посреща гостите си с няколко минерални външни и вътрешни басейни, външни минерални топила с различна температура - от 16 до 41 градуса, хидромасажна билкова вана, финландска, солна и арома сауни, парна баня, леден кът, зона за релакс и много разнообразни СПА процедури за красота и дълголетие.

Комплексът продължава да предлага и настаняване в 14-те си къщи, изградени в различен архитектурен стил и от различни еко материали, сякаш демонстриращи не само похвати, но и епохи в строителството. За любителите на уединението, две от къщите разполагат със самостоятелна термо зона, включваща финландска сауна и парна баня, вътрешно джакузи с минерална вода и възможност за СПА терапии и процедури. 10 от къщите са разположени в еко селище "Белчински извор", а останалите 2 са подходящи за по-големи компании и семейства.

Ресторантът на комплекса, носещ името "Изворът", изкушава гостите си с интернационална и българска традиционна кухня от Белчин и района. А в мултифункционалната зала, в непосредствена близост до ресторанта, се провеждат лични и корпоративни събития.

Комплексът предлага множество спортни активности като игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт, волейбол и бадминтон, наем на велосипеди, водна гимнастика с инструктор, външен и вътрешен фитнес и много други.

Рекламна публикация