В последните години станахме свидетели на това как дигиталните технологии променят всеки аспект от нашия живот. От начина, по който учим и работим, през това как комуникираме с нашите близки, до това как се забавляваме - ежедневието ни е обвързано с мобилните устройства. Шопингът не прави изключение от тази тенденция,

Всички знаем, че пазаруването е много повече от битова необходимост - то е начин да прекараме време с близките си, да се поглезим и да се почувстваме добре в кожата си. Именно затова, водени от идеята да направят шопинг изживяването по-лесно, удобно и приятно за своите клиенти, водещите молове Paradise Center и Serdika Center разработиха SPOT - първото по рода си мобилно приложение с вградена програма за лоялност, която събира света на шопинга на едно място. SPOT дава редица удобства на клиентите - в него те откриват информация за магазините и най-актуалните промоции, за специални услуги и събития на територията на търговските центрове. Приложението има още едно съществено предимство - всеки регистриран потребител в апликацията SPOT може да се възползва от специални отстъпки в търговските обекти и на двата мола, а след натрупване на точки, да ги обмени за подаръци.

Клиентите, трябва да свалят SPOT от Google Play или App Store и да се регистрират в програмата за лоялност, а след това да снимат своите касови бележки след всяко пазаруване. Още при регистрация в програмата потребителите получават ниво на лоялност Select, а след всяко сканиране на касова бележка при покупка в Paradise или Serdika Center клиентите трупат точки, с които постепенно могат да вдигнат нивото на лоялност, достигайки Premium или Elite. С отключването на всяко следващо ниво се откриват и допълнителни възможности за отстъпки в обектите в търговските центрове, а целият списък от магазини, които предоставят преференциални условия за трите нива, може да бъде открит в приложението.

Paradise Center и Serdika Center продължават активно да работят за предоставянето на още повече услуги и удобства през приложението на SPOT. От двата мола съобщават, че предстои и имплементирането на услуги като директно плащане на паркинг през приложението, достъп до ексклузивни събития, по-големи подаръци, които да обменяш срещу точки и други предимства.

Повече информация потребителите могат да открият на официалния сайт на приложението.

Снимка: Serdika Center


Материалът е предоставен от Сердика Център.