Есенният сезон носи със себе си не само вдъхновение, но и различното лице на природата. Именно с него идва и нуждата от бърза реакция след прибиране у дома. Чистотата е нещо, към което се стремим повсеместно - чистота в общуването, в погледа над живота, дрехите, а и в дизайна на уредите у дома.

Умните домашни уреди на LG като пералната машина с пара LG TurboWash™ комбинират всичко изброено - изчистен дизайн, специален умен поглед, адаптиращ се към тъканите чрез AI DD™ технологията, лесна комуникация посредством ThinQ™ и разбира се, резултата, който всички търсим - чисти дрехи и сигурност при изпирането на по-упорити есенни зацапвания.

Да контролираме уредите у дома е удобство, което улеснява домакинските задачи - ThinQ™ технологията на LG дава възможност за "комуникация" с уреда. Непрестанно обновяващото се мобилно приложение, включващо в себе си данни, настройки и възможности за конфигуриране на LG уредите у дома, е съвместимо както с пералната машина LG TurboWash™ F4WV510S0E, така и с останалите електроуреди с марка LG и функция ThinQ™. А най-удобната опция остава тази за дистанционно проверяване на статуса на процеса на изпиране - налице е цялата необходима информация без да е необходимо дори да се става от дивана.

LG TurboWash™ разполага с водеща сред електродомакинските уреди технология. Изкуственият интелект AI DD™ събира данни по време на изпирането и прилага оптимизирано движение на момента. Основните параметри, по които се води AI DD™ са теглото на дрехите и мекотата на тъканите. Данните, които изкуственият интелект събира и прилага, подсигуряват по-добра устойчивост на дрехите, като ги защитава с 18% повече.

Технологията е тук, за да спестява време, да прави ежедневието ни по-приятно и да ни подарява моменти за нещата, които истински харесваме да правим - като това да се наслаждаваме на есенния сезон без притеснение за чистотата на дрехите ни.


Материалът е предоставен от LG.