Знаем, че големите уреди понякога осуетяват плановете ни за естетичен и стилен дом с еднотипния си и груб дизайн. За LG Electronics обаче дизайна на уредите, които създават, никога не е бил втори по важност и усилията в усъвършенстването му и прилагането на най-модерните технологии в тази област, се увенчават с успех след успех.

Тази година например, брандът лансира новите си, подобрени модели климатици, един от които е моделът LG ARTCOOL Mirror (AC12BK). Този климатик е нагледният пример за качеството на дизайна на продуктите на LG и иновациите, които те въвеждат на пазара. Още с първия поглед LG ARTCOOL Mirror впечатлява със стилния си дизайн. Той е създаден с напълно огледален корпус, който отразява заобикалящата го среда - по този начин климатикът се вписва напълно в заобикалящото го обзавеждане и е негово естествено допълнение, без да разсейва окото. Това показва, че LG ARTCOOL Mirror е създаден с мисъл за най-специалните изисквания на потребителите и най-вече за запазване и допринасяне към естетиката в дома, за да се превърне в подходящ елемент от всеки интериор.

Снимка: LG

Технологичните качества на климатика обаче не отстъпват по никакъв начин на приложената иновативност в дизайна му. Напротив. В корпуса му се крият редица функции, които го превръщат в още по-желан модел. Той притежава технологията UVnano™, благодарение на която 99,99%* от бактериите са елиминирани с UV LED светлина, като основната цел е вентилаторът да се поддържа максимално чист и свеж.

Този климатик е особено подходящ за семействата с деца, тъй като премахва носещите се във въздуха частици, които причиняват алергии. Знаем, че е добре филтрите на един такъв уред да се свалят и да се почистват периодично. Добрата новина е, че при LG ARTCOOL Mirror (AC12BK) е налично вътрешно почистване, което се случва автоматично чрез изсушаване на влагата. Освен това, предварителен филтър улавя едрите прахови частици още в самото начало.

Снимка: LG

Едно от най-големите предимства на новия климатик на LG е възможността да го управлявате независимо къде се намирате. Необходимо е единствено да имате инсталирано мобилното приложение LG ThinQ™. Така например в края на работния ден може да включите уреда и да се приберете вкъщи, където средата вече ще е охладена.

Това се случва значително по-бързо благодарение на двойния инверторен компресор LG DUAL Inverter Compressor™. Той допринася и за намаляване на разхода на енергия, съответно и от сметките за електричество. Това е лесно да се проследи с индикатор на самия климатик, който може лесно да наблюдавате, докато уредът работи. И всичко това, придружено с 5 години гаранция, за да сте сигурни в качеството му!

Разгледайте новите модели климатици на LG на https://www.lg.com/bg/klimatichna-tehnika.

Снимка: LG


Материалът е предоставен от LG.